Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Breaking News: Contract Prelungit la Dinamo! E o Mișcare Esențială, voi Ce Părere Aveți?

 

sursa foto: GSP.ro


Răzvan Patriche va continua la Dinamo

După câteva zile de negocieri, cele două părți au reușit să ajungă la un acord pentru prelungirea

 contractului, conform dinamo1948.club. Patriche a fost căpitanul echipei în sezonul trecut și a avut un

 rol crucial, disputând 31 de meciuri și contribuind la evitarea retrogradării. Fundașul român și-a

 exprimat nemulțumirea față de posibilitatea de a primi mai puține oportunități de joc în sezonul următor. În prezent, pe postul său joacă Josue Homawoo (26 de ani), Kennedy Boateng (27 de ani), Deniz Giafer (23 de ani) și Răzvan Pașcalău (20 de ani). Cel mai probabil, antrenorul croat Zeljko Kopic va miza în viitoarea stagiune pe cuplul de fundași centrali format din Boateng și Homawoo, ambii apărători fiind originari din Togo.

După ce au realizat rapid mai multe transferuri în această vară, conducerea clubului a decis să

 prelungească și contractul căpitanului Răzvan Patriche (38 de ani). Veteranul din apărarea dinamovistă va rămâne la echipă.

Andrei Nicolescu a lăudat dăruirea și spiritul de luptă al fundașului într-un sezon dificil, în care Dinamo

 a fost aproape de retrogradare. Deși majoritatea jucătorilor au dezamăgit sezonul trecut, Patriche a fost unul dintre cei apreciați de fani.

Răzvan Patriche rămâne la Dinamo

Conducerea lui Dinamo vrea să evite emoțiile din sezonul trecut și a început să facă transferuri semnificative. Totodată, nu au uitat de jucătorii care au dat randament și pe care doresc să-i păstreze.

Printre aceștia se numără și căpitanul Răzvan Patriche. Deși are 38 de ani, fundașul și-a demonstrat valoarea și și-a câștigat locul în continuare la Dinamo.

Conform Orangesport, Dinamo i-a oferit lui Patriche prelungirea contractului pentru încă un sezon, iar

 jucătorul a acceptat. Astfel, Patriche nu va urma drumul lui Darko Velkovski, Neluț Roșu, Goncalo Gregorio și Ricardo Grigore, care au părăsit deja echipa alb-roșie.

Dinamo se confruntă cu o concurență acerbă pentru transferul lui Mino Sota. Mijlocașul japonez, fost jucător la Hermannstadt, este dorit de Dinamo, dar clubul trebuie să facă față unei competiții intense pentru a-l aduce în echipă. Potrivit informațiilor suplimentare obținute de iAMsport.ro, Sota a primit 

mai multe oferte atractive din punct de vedere financiar, inclusiv din prima ligă a Ungariei.

În așteptarea unei decizii din partea lui Sota, Dinamo a realizat deja câteva transferuri importante. Răzvan Pașcalău, venit de la Lecce, Alexandru Roșca, fost jucător la Șelimbăr, Raul Opruț, împrumutat de la Kortrijk, Kennedy Boateng, și fostul rapidist Cătălin Cîrjan au semnat cu Dinamo.


Comentarii