Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Flash news: Val de transferuri la Dinamo: Încă un jucător semnat, urmează alți trei!

 

sursa foto: Imago


Dinamo a finalizat un nou transfer. Raul Rotund (19 ani) a ajuns la un acord cu echipa lui Zeljko Kopic

 (46 de ani) și a semnat contractul cu formația alb-roșie. Deși se antrena de câteva săptămâni cu

 „câinii”, încă nu semnase oficial. Rotund, care a jucat ultima dată la Șelimbăr, a plecat în Slovenia

 pentru cantonamentul de vară, dar un litigiu cu una dintre fostele sale echipe, Universitatea Cluj, l-a

 împiedicat să semneze cu Dinamo. Mijlocașul central a câștigat procesul împotriva „studenților” după ce a făcut recurs la o decizie inițială nefavorabilă. Echipa lui Kopic și-a prezentat noua achiziție prin intermediul aplicației „Dinamo 1948”.

Raul Rotund, prezentat la Dinamo

Bine ai venit, Raul Rotund!


Dinamo 1948 București și mijlocașul central Raul Rotund au ajuns la o înțelegere pentru următoarele patru sezoane.

Născut în 2005, la Bistrița, Raul a evoluat sezonul trecut în Liga 2 la Șelimbăr, sub formă de împrumut

 de la Universitatea Cluj. A adunat 27 de meciuri pentru sibieni în liga secundă, competiție în care a marcat 5 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Raul a mai evoluat pentru România U19, în două partide amicale (Ungari și Israel) disputate în lunile august și septembrie 2023.

- comunicat Dinamo București

Este al doilea transfer realizat de Dinamo de la Șelimbăr, după ce l-au adus pe portarul Alexandru

 Roșca (20 de ani). Mijlocașul a fost inclus de Kopic în cantonamentul din Slovenia și este considerat o opțiune pentru respectarea regulii U21. Cu Șelimbăr, Rotund a încheiat sezonul trecut pe locul 3 în Liga 2, însă clubul nu a promovat în Superliga din cauza formei sale de organizare. Acesta este al șaptelea transfer efectuat de Dinamo în această vară, după Andrei Caragea, Cătălin Cîrjan, Alexandru Roșca, Kennedy Boateng, Răzvan Pașcalău și Raul Opruț.

În sezonul trecut la Șelimbăr, Rotund a fost antrenat de fostul dinamovist Claudiu Niculescu, care a

 plecat la finalul sezonului pentru a prelua echipa Voluntari, așa cum este specificat pe GSP.ro. U Cluj și

 Șelimbăr sunt singurele echipe pentru care mijlocașul a evoluat până acum în carieră. La Dinamo, el va

 concura pentru postul de titular cu Eddy Gnahore, Alexandru Irimia, Cristian Licsandru și Georgi Milanov. Potrivit Transfermarkt, Raul Rotund are o cotă de 175.000 de euro.


Comentarii