Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andrei Sin revine, după 3 luni de coșmar!










Andrei Sin, fundașul stânga al lui Dinamo, se antrenează de trei săptămâni la intensitate maximă și ar putea reveni în primul „11”, postul său fiind cel care i-a pus cele mai mari probleme lui Dusan Uhrin 

Trei luni! Atât a trecut de la ultimul meci pe care Andrei Sin, 28 de ani, l-a jucat în tricoul lui Dinamo. Acum, acesta este apt de joc, se pregătește normal de trei săptămâni și este din nou în parametri fizici buni după ce o ruptură musculară i-a stricat planurile chiar în meciul de debut al lui Dusan Uhrin pe banca roș-albilor. 


 Se întâmpla pe 16 august, în Chindia - Dinamo 3-2. Fundașul stânga a rezistat doar 16 minute pe gazon la Ploiești. Acesta a făcut un dribling, a mai încercat să treacă de un adversar, iar când s-a întins, a simțit o înțepătură la pulpa dreaptă și s-a prăbușit pe gazon. 

A făcut semne disperate către bancă, solicitând intervenția staff-ului medical. Fotbalistul transferat în vară de Dinamo a părăsit terenul agonizând de durere.

Acum, Andrei este din nou apt de joc, iar Dusan Uhrin se gândește serios să îl folosească în perioada următoare, având în vedere că pe postul de fundaș stânga a avut cele mai mari probleme. Antrenorul ceh a improvizat pe acest post ori cu Laurențiu Corbu, ori cu Gabriel Moura, ambii fiind fundași dreapta. 

Chiar și Ricardo Grigore a fost introdus în flancul stâng al apărării, Uhrin încercând să găsească soluții pentru a "plomba" gaura lăsată de Sin.


6 meciuri
a jucat Sin pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1

650.000 de euro
valorează Sin, conform transfermarkt.de

3 goluri
în 73 de meciuri a marcat Sin în Liga 1, all-time



sursa: www.gsp.ro

Comentarii