Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






Dinamo și-a stabilit o prima țintă de fotbalist

 



Dinamo caută jucători. Pentru viitor, pentru că acum oricum nu-i poate înregimenta, având transferurile blocate. Și dacă nu ar fi interdicția de la FIFA, ce-ar putea fi ridicată la începutul lunii viitoare, dacă clubul îi va achita 26.000 de euro lui Gluhakovic, tot nu ar putea aduce niciun fotbalist. Nu există administratorul special cu drept de semnătură și antrenorul care să valideze mutarea!

Printre numele luate în calcul de dinamoviști este și cel al mijlocașul defensiv Charles Acolatse, 27 de ani, liber de contract, fotbalist care a început sezonul trecut la U Cluj și l-a încheiat la Dacia Unirea Brăila. Un jucător care are șase ani de România, cu experiențe și la Daco-Getica, Turrris, Foresta Suceava și Dunărea Călărași.

Togolezul, cu pașaport francez, ar fi dispus la discuții, Dinamo așteaptă să vadă dacă poate face mutarea. În social media, Charles a apărut îmbrăcat într-un tricou al „câinilor”. „Îl am din 2018, după un duel în Ștefan cel Mare, după ce-am făcut schimb cu May Mahlangu. A fost o luptă frumoasă pe teren între noi, eram la Daco-Getica, am învins noi cu 2-1”, a povestit Acolatse potrivit GSP

„O să-i plătim și vom debloca situația", au transmis oficialii roș-albilor, pentru. O altă sumă care atârnă de grumazul "câinilor", care și-așa sunt amenințați de faliment. Banii ar putea fi achitați jucătorului. la începutul lunii iulie.

Comentarii