Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a oferit informaţii despre situaţia lui Sebi Moga, despre care se crede că le-a vândut informaţii oltenilor: „Rar s-a întâmplat să vedem asemenea 3 situaţii”











Dinamo a suferit o înfrângere drastică la Craiova, iar presa din România a speculat în jurul unei posibile trădări ale lui Sebastian Moga, secundul lui Dusan Uhrin, care i-ar fi oferit informaţii despre primul ”11” al ”câinilor” lui Eugen Neagoe, pe care acesta i le-ar fi transmis mai departe lui Piţurcă. 


Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a ţinut să lămurească situaţia şi a dat asigurări că postul lui Moga nu este în pericol.

”Ca să lămurim situaţia lui Sebi Moga, pe scurt: are suportul şi încrederea noastră totală, a staff-ului administrativ şi tehnic, continuă la Dinamo. Nu ştim de unde şi cine a avut interesul să apară o informaţia de genul că a oferit primul 11 şi tactica de joc lui Eugen Neagoe, care apoi ar fi trimis-o lui Victor Piţurcă. Am vrut să lămurim ca să nu rămână dubii. 

Altele sunt problemele adevărate, de altă natură: arbitrajele care sunt împotriva lui Dinamo! Rar mi s-a întâmplat să văd că lui Dinamo i se scoate mingea de poartă de trei ori în două luni. Montini cu Botoşaniul, Mrzljak cu Mediaşul, Moldoveanu cu Craiova. E prea de tot şi încep să cred că se vrea răul «câinilor», în condiţiile în care echipa juca fotbal.

OK, am pierdut meciul cu 4-1, dar sunt detalii în fotbal pe care un profesionist le simte. La 1-0 pentru Dinamo, altfel se juca partida. Bine, pierdeam 6-1, dar lasă gol valabil, dacă aşa e!”, a spus Bălănescu pentru Gazeta Sporturilor.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii