Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Alți trei jucători aflați pe lista lui Andone

[starttext]


Tehnicianul ”câinilor” va fi la Ploiești pentru a-i vedea la lucru pe Florin Purece și pe Neluț Roșu, ambii de la Concordia, precum și pe Abdellah Zoubir, de la Petrolul. Zoubir (24 de ani), mijlocașul ofensiv cu dublă cetățenie, franceză și marocană, și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract.


 Purece este un mijlocaș care a mai fost aproape de Dinamo. Mircea Rednic a povestit, în direct la Digi Sport, care este însă motivul pentru care fotbalistul nu a mai ajuns să semneze cu gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.


 În fine, Andone l-ar mai vrea sub bagheta sa și pe Neluț Roșu (22 de ani), unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști ai generației sale. ”Fălcosul” este convins că Roșu poate da randament mult mai bun într-o echipă care-și va propune să câștige campionatul și unde concurența va fi una foarte mare.
sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii