Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Suporterii lui Dinamo au reacționat dur când au auzit ce transferuri vrea să facă Andone: "Pentru liniștea lui ar fi bine să nu-i aducă"

[starttext]


Gazeta Sporturilor a anunțat astăzi că Ioan Andone ar dori să vină la Dinamo alături de Cristian Bălgrădean și George Țucudean, dar suporterii nici nu vor să audă de așa ceva. 


Portarul în vârstă de 28 de ani a mai jucat pentru Dinamo în perioada 2010-2014, apoi a trecut pe la CSU Craiova și acum evoluează pentru Concordia. Țucudean, 25 de ani, i-a supărat mai tare pe dinamoviști după ce a ales să îmbrace tricoul Stelei, deși a trecut de două ori prin Ștefan cel Mare (2010-2013 și 2014). Cei doi n-au mai convins în ultima perioadă după plecarea de la Dinamo. Chiar dacă a fost titular pe oriunde a jucat, Bălgrădean n-a făcut-o decât la echipe din jumătatea inferioară, în timp ce Țucudean în calitate de atacant a mai marcat doar 7 goluri în ultimele două sezoane. Fanii lui Dinamo au reacționat pe unul dintre site-urile suporterilor și i-au transmis lui Andone să nu-i aducă pe cei doi pentru liniștea sa și a echipei.
sursa : www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii

  1. ce sa caute chioru ala d balgradean la noi sa ia un praz in gura si sa viseze la dinamo credea ca are valoare sa plece afara si tugudean da aproape trei goluri pe an mare fotbalist pardon omu e profesionist adica el nu tine cu nici o echipa joaca unde i se dau bani behae in continoare oaie cu sorici

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu