Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo își ia fotbalist crescut de FC Porto! E specialist la faze fixe: "Nimerește ținta de fiecare dată" VIDEO

[starttext]


Ioan Andone a dezvăluit pentru GSP.RO că urmărește o serie de 30 de jucători din care va alege cele mai bune soluții pentru a-i aduce la Dinamo. 

  Printre ei se numără și un fundaș de 1.94 portughez, Miguel Ângelo Marques Granja, pe scurt Bura. Fotbalistul de 27 de ani joacă la Académico de Viseu, formație din a doua ligă portugheză, care a terminat pe locul 17, cu doar două puncte peste echipele care au retrogradat. Cotat la 400.000 de euro, Bura a înscris de 5 ori în 35 de meciuri în acest sezon, iar specialiștii din Portugalia au numai cuvinte de laudă la adresa lui. 


"E unul dintre cei mai buni fundași din Portugalia. Ar face față fără probleme în România. Pasează foarte bine, dar se și apără excelent. E un lider în teren. Un jucător periculos la loviturile libere. Nimerește ținta de fiecare dată când are ocazia", l-a caracterizat un specialist din Portugalia pentru GSP.RO. Bura și-a făcut junioratul la Leixoes, Infesta și FC Porto. A mai trecut în cariera sa pe la echipe precum Gil Vicente, Penafiel, Beira Mar și Chaves. A jucat de asemenea pentru toate grupele de tineret ale Portugaliei. Fotbalistul se află pe lista scurtă a lui Andone și urmează să i se facă o ofertă oficială.


[endtext]

Comentarii