Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii n-au liniște înainte de finala Cupei! Chemați la audieri cu o zi înaintea meciului cu CFR

[starttext]

Dinamoviștii n-au parte de liniște înaintea finalei Cupei României, contra celor de la CFR Cluj, care se va juca marți, 17 mai, de la ora 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

 Ancheta în ”cazul Ekeng” este în plină derulare, astfel că luni, cu o zi înaintea meciului de pe ”Arena Națională”, patru reprezentanți ai ”câinilor” vor fi chemați pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al roș-albilor, Dorin Rotariu, fotbalistul care a ajuns primul lângă Ekeng, după ce camerunezul a căzut inert pe gazon, Sergiu Hanca, precum și Mircea Rednic, antrenorul echipei, trebuie să le explice anchetatorilor cum s-au derulat evenimentele prin prisma lor.
sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii