Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Primele declaraţii ale lui Ioan Andone

[starttext]


"Obiectivul ar fi minimum locul 2". Cei 13 jucători SIGURI de prezenţa în lotul lui Dinamo în sezonul viitor Ioan Andone (56 de ani) e la un pas să devină noul antrenor al lui Dinamo, după ce clubul din Ştefan cel Mare s-a despărţit oficial de Mircea Rednic.



 "Fălcosul", care ar reveni pe banca lui Dinamo după cinci ani, a dezvăluit discuţiile pe care le-a avut cu Ionuţ Negoiţă. Bun prieten cu Mircea Rednic, Andone l-a sfătuit pe patronul din Ştefan cel Mare să continue colaborarea începută în startul acestui sezon şi spune că obiectivul pe care-l va avea în primul sezon al noului mandat va fi cel puţin locul al doilea la finalul stagiunii viitoare: "În ultimele 3-4 luni am vorbit la meciuri cu domnul Negoiţă şi i-am spus să continue cu Rednic. Acum sunt nişte discuţii, n-am semnat contractul, nu e nimic sigur. Vom vedea zilele următoare, să mi se prezinte situaţia. Domnul Negoiţă, imediat după ce a reziliat cu Mircea, m-a întrebat ce planuri de viitor am. Obiectivul ar fi minimum locul 2", a spus Andone la Dolce Sport. Fanii, dar şi revanşele personale pe care le are de luat sunt motivele pentru care Andone vrea să se întoarcă pe banca lui Dinamo: "Dacă semnez contractul, bineînţeles că vom întări lotul. Am multe motive să revin la Dinamo. Sunt revanşe de luat, ar fi o provocare. Am pierdut o Cupă cu Steaua, sunt multe... Când vezi ce fani are Dinamo acum, ce s-a întâmplat la finala Cupei, te face să-ţi doreşti să vii la echipa. Cred că fanii sunt pe primul loc în Europa. Merită să le faci o echipă", a completat antrenorul de 56 de ani. Aproape de a venit la echipă într-un moment dificil, în care mulţi jucători aduşi de Mircea Rednic ar putea părăsi formaţia din Ştefan cel Mare, Andone a dezvăluit şi numele jucătorilor care sunt siguri de un loc în lotul pentru sezonul viitor. Aşa cum ProSport a anunţat, conducerea alb-roşiilor poartă negocieri cu Bicfalvi şi Puljic: "Primul lucru pe care l-am întrebat a fost câţi jucători rămân. Mi-a spus că Hanca, Marc, Mevlja, Nedelcearu, Filip, Olteanu, Anton, Şerban, Rotariu, Palic, Lazăr, Essombe şi Gnohere. Toţi sunt sub contract. Lui Palijc şi lui Eric Bicfalvi li s-au făcut oferte pentru prelungirea contractelor", a mai spus Andone.

sursa : www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii