Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo pregăteşte bugetul pentru Liga Campionilor

[starttext]







Liga Naţională de handbal masculin s-a încheiat luni seara cu succesul echipei Dinamo Bucureşti, care a redevenit campioană după o pauză de 11 ani. Trupa din Ştefan Cel Mare a câştigat o finală pasionantă cu CSM Bucureşti, 2-1 în serie. 



 După foarte mulţi ani, Dinamo Bucureşti revine în grupele Ligii Campionilor. În 2005, "câinii" jucau într-o grupă fantastică, cu Ciudad Real şi Veszprem. Acum vor intra, probabil, în grupa a doua valorică a Ligii Campionilor, dar cu ambiţii de a ajunge în Top 16. Deocamdată, Dinamo îşi savurează titlul. În cursul dimineţii, jucătorii au prezentat trofeul ministrului "Internelor", Petre Tobă, ei primind în schimb asigurări că vor fi susţinuţi la un nivel corespunzător pentru a face faţă Ligii Campionilor. După ce euforia se va mai "consuma", Dinamo va trece probabil la lucruri şi mai serioase, cum ar fi întărirea lotului şi... atragerea unor noi sponsori. 


 Dinamo a luat titlul în acest sezon cu un buget de aproximativ 800.000 de euro! Echipa va juca însă în Liga Campionilor, astfel că şi pretenţiile vor creşte pe măsură, conform cu "puterea" întrecerii. Conform unor calcule sumare, gruparea din Ştefan cel Mare ar avea nevoie de un buget de aproximativ 1,5 milioane de euro, astfel încât să facă faţă cu succes competiţiei. Pe lângă actuala trupă, care în mare va fi menţinută pe loc, la echipă vor fi efectuate alte 4-5 transferuri pentru întărirea lotului. Dinamo a avut un prim "7" solid pentru acest sezon al Ligii Naţionale, dar banca de rezerve nu a fost la fel de "lungă", din punct de vedere valoric.

sursa : www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii