Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo mută tare. Ioan Andone va fi al doilea cel mai bine plătit antrenor din Liga 1

[starttext]


Așadar, Ioan Andone revine la Dinamo și are ambiția de a câștiga campionatul chiar din primul sezon. În vara anului viitor s-ar împlini 10 ani de la cel mai recent titlu luat de ”câini” iar Ando nu vrea să fie părtaș la un astfel de eveniment. 


Pretențiile ”Fălcosului” au fost acceptate de către Ionuț Negoiță, principalul finanțator al echipei, astfel că la reunirea câinilor, prevăzută pentru data de 9 iunie, jucătorii vor face cunoștință cu noul tehnician. 

 Surse demne de încredere ne-au dezvăluit faptul că Andone va câștiga din salariu, precum și din alte bonusuri, până la 15.000 de euro pe lună. 

Asta îl va face să devină al doilea cel mai bine plătit antrenor din Liga 1 Andone, unul dintre cei mai apreciaţi şi cei mai iubiţi dinamovişti din era modernă, a evoluat în tricoul alb-roşu în perioada 1983-1990. "Fălcosul" a pregătit-o pe Dinamo de două ori şi a reuşit să câştige un titlu, 3 cupe şi o Supercupă.

sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii

  1. am fost si agentul 007 cu andone dar el ca antrenor are nevoie de un borcea unde nici vantul nu batea daca nu vroia borcea sau de pascany cu arbitri asa bun antrenor e

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu