Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic intr-o intervenţie telefonica la tv VIDEO

[starttext]


Într-o intervenţie la Fotbal Club, pe Digi Sport, Rednic a ţinut să îşi spună punctul de vedere legat de ruptura dintre el şi clubul din Ştefan cel Mare. "M-am văzut cu Ionuţ vreo 10 minute la el în birou şi mi-a zis că vorbim după finală. Miercuri nu mi-a dat niciun semn, deci mi-a fost clar că nu mai e cale să continuăm. Probabil el luase o decizie, eu luasem oricum, în mare parte, o decizie. Am reziliat azi, totul e în regulă, fiecare merge pe drumul lui", a spus "Puriul" la Fotbal Club.


 Întrebat dacă ratarea Cupei poate fi legată de o greşeală comisă de el - a anunţat că pleacă de la Dinamo la finalul sezonului -, Rednic s-a dezlănţuit: "Nicio legătură. Jucătorii ştiau mai de mult care e situaţia mea. Eu puteam să rămână doar în anumite condiţii. Nu poţi să îmi ceri performanţă şi să nu asiguri un buget. Ca să te baţi la titlu, ai nevoie de jucători cu experienţă, aduşi cu bani. Eu am promovat şi tineri, nu cred că pot fi acuzat că nu am mizat pe fotbalişti tineri. Eu, din punctul meu de vedere, am dus echipa în cupele europene. Am terminat pe patru, dar nu se poate juca în Europa din alte motive". Legat de clauzele pe care le avea stipulate în contractul care urma să expire în iulie, Rednic a continuat cu acuzele în direcţia finanţatorului. "Dacă plecam, trebuia să dau 120.000 de euro. Ei, dacă îmi dădeau cu şutul în fund, îmi dădeau 20.000 de euro. Am avut cel mai mic salariu de când sunt eu antrenor. Dacă ce am făcut eu până acum la Dinamo nu l-a convins...şi cu bani puţini şi cu jucători gratis", a spus Rednic, pentru ca apoi să îl anunţe pe Negoiţă că va trebui să schimbe strategia în măsura în care l-a ales pe Andone: "Ce mă bucur că a venit Andone, cu Ando nu merge aşa, fără bani. Pe barba mea s-au făcut lucrurile fără a investi, cu fotbalişti aduşi liberi şi cu tineri. Acum se schimbă situaţia, o să fie obligat să aducă jucători".

 sursa photo : www.gsp.ro
sursa text, video : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii