Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Primul fotbalist remarcat de Ioan Andone : Băiatul lui Ciobotariu este un fundaș central foarte bun. Poate fi mai bun ca tatăl lui"

[starttext]


Tehnicianul vrea să se promoveze mai mulți jucători tineri și a început căutările. Astfel, Andone a urmărit ieri meciul din Liga a 3-a dintre Dinamo II și Viitorul II și a remarcat mai mulți dinamoviști. "Sper ca în sezonul viitor să vedeți câțiva puști de aici și pe alții pe care îi avem. Vreau să debutez jucători. 

Băiatul lui Ciobotariu este un fundaș central foarte bun. Poate fi mai bun ca tatăl lui", a spus Andone la DolceSport.

 La acest meci au asistat Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, Florentin Petre, cel care are șanse să fie viitorul antrenor secund, și Dănuț Lupu. "Depinde doar de ei să ajungă la echipa mare. Talentele se pierd dacă nu-i promovezi pe jucători și nu-i susții" Florentin Petre "Îmi plac jucătorii tineri pe care îi are Dinamo. M-am interesat de ei, i-an analizat și cel puțin 6 vor rămâne în lot" Ioan Andone, la prezentarea la Dinamo Denis Ciobotariu este un fundaș central de 18 ani și evoluează pentru echipa secundă a "câinilor". În trecut a fost dorit de mai multe formații din Anglia.
[endtext]

Comentarii

Trimiteți un comentariu