Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Hanca, Puljici și Romario își doresc să continue la Dinamo. "Vor exista discuții, negocieri" VIDEO

[starttext]


Dinamo a reziliat până acum contractele lui Victor Râmniceanu și Paul Batin, dar lista jucătorilor care ar putea părăsi formația din Șoseaua Ștefan cel Mare rămâne deschisă. "Vor exista disc, negocieri. Eu imi doresc cand ma intorc sa fim aceeasi familie la antrenamente si impreuna sa fim mai puternici decat sezonul trecut", a spus fundașul Sergiu Hanca, venit la Dinamo în pauza competițională de iarnă.

 Si Puljic s-a intalnit cu oficialii echipei, care l-au anuntat ca este dorit in continuare in Stefan cel Mare. Pentru a-l pastra, dinamovistii trebuie sa-i plateasca lui Gent 200.000 de euro. "Sunt aici de 7-8 luni. Dinamo este un club mare aici cu mulţi suporteri, vin la orice meci. Îmi place asta, îmi place oraşul, de ce să nu rămân. Să vedem acum ce îmi va oferi clubul, felul cum mă va respecta, dacă oferta va fi convenabilă, voi rămâne aici", a spus si fundașul croat Ante Puljici. 



 Adus în iarnă de la ASA Târgu Mureș, la insistențele lui Mircea Rednic, olandezul Romario își termină înțelegerea cu Dinamo la sfârșitul lunii iunie. "Când am venit la Dinamo, când am negociat termenii contractului, mi-au dat cuvântul pentru sezonul viitor. Acum vom vedea dacă se va întâmpla sau nu", a spus Romario pentru Dolce Sport.


sursa : www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii