Post Top Ad


După Vlad Achim, Dinamo vrea doi jucători ofensivi din play-off

 

”Revoluția” spaniolă din Ștefan cel Mare. După Vlad Achim, Dinamo vrea doi jucători ofensivi din play-offConducerea iberică a lui Dinamo dă semne că își dorește să fie extrem de activă pe piața transferurilor. După Vlad Achim (31 de ani), care este aproape acontat de ”câini”, oficialii din Ștefan cel Mare pregătesc alte mutări ”grele”.


Pablo Cortacero și ceilalți spanioli de la Dinamo au pus ochii pe doi jucători de la Gaz Metan Mediaș, echipă care a jucat în play-off în ultimul sezon, dar acum se confruntă cu mari probleme. 


Nasser Chamed (26 de ani) și Nicolao ”Mitică” Cardoso (28) sunt cei doi fotbaliști ai ardelenilor cu care ”câinii” vor să întărească lotul lui Gigi Mulțescu. 


E puțin probabil ca amândoi să ajungă în Ștefan cel Mare, însă Dinamo va alege cu siguranță unul dintre ei, potrivit GSP.ro.


Cardoso, aflat și pe lista lui Dan Petrescu

Nicolao ”Mitică” Cardoso, jucător cu nouă partide în Serie A, a fost dorit în această vară și de Dan Petrescu, la CFR Cluj. Este cotat la 500.000 de euro, potrivit site-urilor de specialitate.


Fotbalistul cu tată român şi mamă braziliană, născut în Suedia, a captat atenţia microbiştilor români în momentul în care a semnat cu Napoli. În sezonul 2010-2011, Cardoso a făcut parte din lotul lui Napoli care a înfruntat FCSB în Europa League (3-3 pe Ghencea şi 0-1 pe San Paolo).


În Italia, Cardoso a mai jucat sub formă de împrumut la echipele Empoli, Ternana, Cittadella, Reggina și Latina Calcio. Ultima dată, el a fost împrumutat de Napoli în Anglia, la Nottingham Forest, actuala echipă a lui Costel Pantilimon, apoi  s-a îndreptat spre liga a doua a Spaniei, unde a jucat pentru Alcorcon şi Gimnastic Tarragona.


Cardoso a marcat cinci goluri pentru Gaz Metan Mediaș în acest sezon.


Chamed, internațional cu 15 selecții

Nasser Chamed, jucător din Comoros, dar născut la Lyon, în Franța, este cotat la 400.000 de euro, conform transfermarkt.


Fotbalistul, care evoluează pe partea dreaptă în linia ofensivă, a ajuns în România în 2017. A venit la Gaz Metan de la Nîmes, liber de contract.


În acest sezon, a reușit cinci goluri și două assist-uri pentru trupa ardeleană.


Chamed are 15 selecții și o reușită pentru echipa națională a statului Comoros.sursa: digisport.ro

Comentarii