Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andreea Prisăcariu s-a alăturat dinamoviștilor: "Clubul se poate salva prin noi"

 



Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu (21 de ani, 536 WTA) s-a înscris în Programul DDB, care își propune să salveze clubul de fotbal Dinamo.


Andreea Prisăcariu s-a înscris în DDB

Prisăcariu, proaspăt campioană la turneul ITF din Antalya, dotat cu premii totale în valoare de 15.000 de dolari, a explicat de ce a ales să sprijine Dinamo și a făcut o comparație cu jocul de tenis.


"Antrenorul meu m-a dus la meciurile lui Dinamo de când eram mică. Am început să simt și să sufăr pentru Dinamo. Dar niciodată nu am suferit ca acum. Cred că acest club se poate salva prin noi.



Uneori sunt condusă în ultimul game din setul decisiv. Adversarul are 3 mingi de meci. Atunci e cel mai greu, DAR NU POT SĂ MĂ OPRESC.


Dinamo e în aceeași situație. 3 mingi de Liga 1. EU NU POT SĂ MĂ OPRESC. Am cumpărat bilete până acum, cumpăr până la capăt. Sunt multe meciuri pe care le-am câștigat când părea că nu mai am nicio șansă", a spus Prisăcariu, potrivit PCH.


Andreea Prisăcariu are patru titluri ITF cucerite în carieră: două la Tabarka (Tunisia), în 2019 și două în Antalya (Turcia), în 2021.


27 de victorii și cinci înfrângeri a înregistrat românca în competițiile ITF din acest an

Cine este Andreea Prisăcariu, jucătoarea de tenis cu 21 de tatuaje

Fostă campioană națională la juniori, sportiva din Iași este o prezență spectaculoasă. Are 21 de tatuaje, fiecare dintre ele cu o semnificație aparte.


”Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei.


Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine”, explica Andreea Prisăcariu, acum câteva luni.


Totodată, jucătoarea româncă, născută la Iași, a spus că abia așteaptă să fie o ”mireasă tatuată”.


”N-am cum să regret tatuajele. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă. Abia aștept să fiu o mireasă tatuată”, mai spunea Andreea Prisăcariu.



sursa: digisport.ro


Comentarii