Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Andreea Prisăcariu s-a alăturat dinamoviștilor: "Clubul se poate salva prin noi"

 Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu (21 de ani, 536 WTA) s-a înscris în Programul DDB, care își propune să salveze clubul de fotbal Dinamo.


Andreea Prisăcariu s-a înscris în DDB

Prisăcariu, proaspăt campioană la turneul ITF din Antalya, dotat cu premii totale în valoare de 15.000 de dolari, a explicat de ce a ales să sprijine Dinamo și a făcut o comparație cu jocul de tenis.


"Antrenorul meu m-a dus la meciurile lui Dinamo de când eram mică. Am început să simt și să sufăr pentru Dinamo. Dar niciodată nu am suferit ca acum. Cred că acest club se poate salva prin noi.Uneori sunt condusă în ultimul game din setul decisiv. Adversarul are 3 mingi de meci. Atunci e cel mai greu, DAR NU POT SĂ MĂ OPRESC.


Dinamo e în aceeași situație. 3 mingi de Liga 1. EU NU POT SĂ MĂ OPRESC. Am cumpărat bilete până acum, cumpăr până la capăt. Sunt multe meciuri pe care le-am câștigat când părea că nu mai am nicio șansă", a spus Prisăcariu, potrivit PCH.


Andreea Prisăcariu are patru titluri ITF cucerite în carieră: două la Tabarka (Tunisia), în 2019 și două în Antalya (Turcia), în 2021.


27 de victorii și cinci înfrângeri a înregistrat românca în competițiile ITF din acest an

Cine este Andreea Prisăcariu, jucătoarea de tenis cu 21 de tatuaje

Fostă campioană națională la juniori, sportiva din Iași este o prezență spectaculoasă. Are 21 de tatuaje, fiecare dintre ele cu o semnificație aparte.


”Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei.


Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine”, explica Andreea Prisăcariu, acum câteva luni.


Totodată, jucătoarea româncă, născută la Iași, a spus că abia așteaptă să fie o ”mireasă tatuată”.


”N-am cum să regret tatuajele. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă. Abia aștept să fiu o mireasă tatuată”, mai spunea Andreea Prisăcariu.sursa: digisport.ro


Comentarii