Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Toate detaliile reunirii de mâine
FOTO: Gazeta Sporturilor


Jucătorii lui Dinamo se reunesc vineri la baza sportivă de la Săftica, începând cu ora 08:30. Fotbaliștii câinilor vor fi așteptați la baza de pregătire cu testele pentru COVID-19.

Sunt așteptați să ajungă în cantonamentul „câinilor” 25 de jucători, 6 oameni din staff-ul tehnic, doi bucătari, 4 persoane din staff-ul medical și o persoană care se ocupă de întreținerea terenului. Toți acești oameni vor fi nevoiți să fie testați pentru coronavirus.

Șefii dinamoviști au comandat testele rapide din Germania și au ajuns la club încă de săptămâna trecută.


Singurele persoane importante care nu vor intra în cantonamentul roș-albilor sunt Ionel Dănciulescu și secundul Iulian Mihăescu. Primul nu e considerat vital pentru antrenamentele echipei, iar Mihăescu are probleme personale de rezolvat.


„Cluburile pot intra în cantonament încă din prima zi. Normele actuale spun clar că rămân în cantonament. Dacă evoluția situației ne va permite, vom putea relaxa, dar în condițiile actuale, rămâi acolo. Eu am văzut echipe din Liga 1 care fac cantonamente de 2-3-4 săptămâni în Antalya. Eu nu văd motivul dramatizării pentru două săptămâni. Lucrurile acestea le-au cerut ei. Au spus că au nevoie de 4 săptămâni de antrenament. Nu Guvernul a zis, ei au zis că au nevoie de atât pentru a fi apți și să se poată relua competiția” – Ministrul Sportului, Ionuț Stroe
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii