Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Niculescu și-a ales staff-ul la Dinamo. Pe cine se va baza noul antrenor al "câinilor"

[starttext]



dica bun11



Claudiu Niculescu și-a ales staff-ul pe care se va baza în noua sa provocare, pe banca lui Dinamo.



Duminică seară, după trei ore de negocieri intense, "Clau-gol" a revenit la echipa de suflet, de această dată din postura de antrenor. Tehnicianul a semnat un contract valabil până în 2020, iar obiectivul pe termen scurt e calificarea în play-off.


În direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, antrenorul a dat primele declarații din noua postură.

Reporterii noștri au aflat și care va fi echipa tehnică pe care Niculescu se va baza, în tentativa de a scoate echipa din criză.

Staff-ul lui Niculescu, la Dinamo:

Cornel Dobre - secund

Iulian Mihăescu - secund

Paolo Potoclik - preparator fizic

Cătălin Grigore - antrenor cu portarii

Sorin Popescu - metodist

George Trandafir - team manager

Claudiu Niculescu şi-a început cariera de antrenor în 2012 la Universitatea Cluj şi a mai pregătit apoi echipele FC Bihor Oradea, Damila Măciuca, CSM Rm. Vâlcea, CS Mioveni şi FC Voluntari, cu care a câştigat Cupa României şi Supercupa României, anul trecut.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii