Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

 

sursa foto: GSP.ro
Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14

 ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1

 aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad.

„Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult

 însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe.

În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik.

Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale play-out-ului,

 dar suporterii primesc și o veste îmbucurătoare. Dragoș Sterpu, fostul lider al DDB Spania, a dezvăluit

 că femeile și copiii vor fi autorizați să asiste la meciul cu Petrolul Ploiești direct din tribune. Chiar și în urma deciziei aspre a Comisiei de Disciplină, Dinamo București - Petrolul Ploiești va fi disputat cu publicul în tribune, deoarece LPF a aprobat solicitarea "câinilor roșii". Următorul meci de acasă va fi deci jucat cu prezența copiilor în tribune.
Comentarii