Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Dinamo ridică tonul: Clubul ripostează vehement după verdictul Comisiei de Disciplină!

 

După evenimentele tensionate dinaintea partidei directe din 8 martie dintre Dinamo și UTA, ambele

 echipe au fost sancționate dur. Autoritățile jandarmeriei din București au comunicat oficial că au

 semnalat incidentele către organismele fotbalistice relevante. Într-o declarație oficială solicitată de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, au fost transmise următoarele informații:

La cererea jurnalistului de la iAMsport.ro, Direcția Generală de Jandarmerie a Municipiului București a furnizat o declarație oficială.

”Jandarmeria Capitalei confirmă faptul că a sesizat cele două foruri fotbalistice cu privire la incidentele petrecute la meciul de fotbal DINAMO - UTA ARAD.

Precizăm faptul că, în corespondență, am adus în atenție incidentele provocate de suporteri și am

 solicitat Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal analizarea acestora, conform

 competențelor și regulamentelor specifice”.Dinamo a emis oficial un comunicat în urma deciziei luate de Comisia de Disciplină de a impune patru meciuri fără spectatori pentru echipă în urma incidentelor de la meciul cu UTA.

Dinamo ripostează în urma hotărârii Comisiei de Disciplină. Declarația oficială afirmă:  "Jandarmii au partea lor de vină. Nu e corect"

Clubul din București a exprimat în mod clar nemulțumirea față de decizia dură a Comisiei de Disciplină a LPF în legătură cu evenimentele de pe terenul de joc de pe Arcul de Triumf.

Andrei Nicolescu, administratorul special al echipei, a fost cel care a transmis poziția clubului în comunicatul oficial emis.

"Hotărârea de astăzi a Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal (FRF) reprezintă o palmă

 dată fotbalului și dărâmă eforturile făcute în ultimii ani de FRF, LPF, deținători de drepturi, cluburi, sponsori, de a readuce publicul pe stadioanele noi construite de CNI, de a crește media de spectatori în fiecare sezon, de a spera că suntem, și cu fotbalul, în Uniunea Europeană.


Susținem necondiționat descurajarea oricăror forme de violență pe stadioane și considerăm că prevederile legale și regulamentare trebuie aplicate, direct și proporțional, celor responsabili de comiterea faptelor antisociale. Cu alte cuvinte, toleranță zero!

Nu este un limbaj împrumutat din campaniile electorale, este dovada că am avut întotdeauna o conduită corectă și responsabilă, în deplin acord cu legislația și normele de civilizație.

Dinamo nu are în spate doar istorie și performanță, Dinamo de astăzi trăiește pentru suporteri. Ne vom

 căuta dreptatea prin comisii, prin avocați și vom contesta această decizie luată după regulamente rămase de mulți ani în vigoare.

Patru etape cu "porțile închise" înseamnă final de sezon, pentru suporterii noștri, la meciurile disputate pe teren propriu, pe Arcul de Triumf sau pe Arena Națională.


Nu este normal, nu este o luptă corectă pentru toate cele 10 echipe de play-out! Interesul legitim al competiției este ca fiecare club să-și poată apăra șansele pe teren, beneficiind de susținerea propriilor fani.


Faptele antisociale, văzute de o țară întreagă, nu pot rămâne fără consecințele legale firești. Jandarmii au partea lor de vină, clubul și stewarzii, la fel.

Pe lângă sancțiunile individuale dictate împotriva celor direct responsabili, acceptăm suspendarea unor

 sectoare de tribună, însă nu putem fi de acord cu o interdicție generală, aplicată global fanilor care au respectat normele de comportament în arenele sportive. Ei nu au nicio vină!

Urmează opt etape, opt finale în care se poate decide destinul echipei pe termen mediu și lung. Ar fi, însă, injust, ca fanii noștri, celebri în toată lumea pentru pasiune și creativitate, să nu își poată încuraja echipa favorită.


Dinamo va lupta cu toate forțele, transparent și regulamentar, pentru dreptul suporterilor noștri de a fi alături de echipă, în tribune, meci de meci", se arată în comunicatul clubului.


Comentarii