Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

 

Foto: Sport Pictures


Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul

 echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică

 care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de

 virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro  Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval.

Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem 

ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dinamo.

După o perioadă îndelungată de absență, Dennis Politic (24 de ani) pare să se apropie de revenirea pe

 teren. Accidentat în timpul meciului cu Oțelul Galați, mijlocașul ofensiv a căutat tratament la Belgrad,

 însă a întâmpinat dificultăți în procesul de recuperare. După revenirea la antrenamente, a resimțit dureri în zona afectată, prelungindu-și astfel perioada de inactivitate. Cu toate acestea, în varianta optimistă, Politic ar putea reveni pe teren după cele două săptămâni de pauză competițională cauzate de meciurile echipei naționale. Cu 22 de apariții și 6 goluri în tricoul lui Dinamo, revenirea sa ar fi un plus pentru echipă.

Comentarii