Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cutremur pentru Dinamoviști: O veste care îngheață sângele în vene!

 

Foto: Imago Images


Dinamo a fost supusă unei sancțiuni severe în urma evenimentelor petrecute în timpul meciului cu UTA de

 pe stadionul „Arcul de Triumf”. Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a decis ca echipa să

 dispute următoarele patru meciuri fără susținerea suporterilor și să plătească o amendă de 100.000 euro. Conform informațiilor obținute de ProSport, următoarea partidă a echipei „câinilor”, împotriva celor de la Petrolul, va avea loc în București, pe stadionul din apropierea Mănăstirii Cașin, iar celelalte se vor desfășura la Târgoviște. Este o lovitura grea pentru Dinamo! Clubul a fost sancționat aspru în urma

 incidentelor care au avut loc înaintea jocului cu UTA, când membrii grupării ultra „Sud Dinamo” s-au

 implicat în confruntări pe teren cu suporterii rivali din Arad și Peluza Sud Steaua. Au avut loc scene

 apocaliptice, după ce suporterii dinamoviști au aprins torțe, le-au aruncat spre adversari pentru a crea o perdea de fum, apoi au coborât pe teren și s-au confruntat fizic cu aceștia din urmă.

După întâlnirea cu Petrolul, echipa „Câinilor” va părăsi Bucureștiul. Următoarele trei meciuri vor avea loc la Târgoviște. În urma a două amânări, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a impus sancțiuni severe gazdei. Acestea constau în patru etape fără spectatori și o amendă de 100.000 lei. Ca urmare a acestei hotărâri, ProSport a dezvăluit că Dinamo va pleca din capitală. 

Dacă partida următoare, împotriva Petrolului, va avea loc pe „Arcul de Triumf”, celelalte trei meciuri

 vor fi găzduite la Târgoviște, pe stadionul „Eugen Popescu”. Echipa roș-albă mai are de disputat în

 play-off-ul pentru evitarea retrogradării exact patru partide pe teren propriu, începând cu confruntarea

 de luni împotriva Petrolului Ploiești, de la ora 20:30, și continuând cu meciurile împotriva Politehnicii Iași, Voluntari și UTA. Similar cu Dinamo, echipa lui Mircea Rednic a fost sancționată drastic, fiind obligată să dispute patru etape fără spectatori.

În timpul unui meci dintre Dinamo și CSA Steaua, desfășurat pe 9 septembrie 2022 și încheiat cu

 victoria „militarilor”, în Liga 2, fanii steliști s-au confruntat cu forțele de ordine. Steaua a fost ulterior sancționată într-un mod similar și a contestat decizia. Cu toate acestea, contestația a fost respinsă.

Comentarii