Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Flash news: Ce trebuie să știi despre ultimul anunț al conducerii lui Dinamo despre Lucescu

 

sursa foto: sport.ro




Andrei Nicolescu, administratorul special al Dinamo, a discutat, printre altele, despre posibila implicare

 a lui Mircea Lucescu sau Ion Țiriac la echipa din Ștefan cel Mare, precum și despre subiectul interesant pentru suporterii dinamoviști: noua arenă.

Fără contract după despărțirea de Dinamo Kiev în noiembrie 2023, Mircea Lucescu a alocat timp recent pentru vizite la baza de antrenament de la Săftica.

Andrei Nicolescu apreciază inițiativele unuia dintre cei mai buni antrenori din istoria fotbalului

 românesc și, în același timp, menționează că Mircea Lucescu este întotdeauna binevenit să contribuie mai mult la echipa "alb-roșie".

„Mircea Lucescu este implicat activ și îi mulțumesc pentru gesturile de lider pe care le face. Apreciez

 mult faptul că în momentul în care s-a dat jos din avion, a dat o fugă la Săftica pentru a vorbi cu jucătorii și cu mister.



Oricât aș munci eu la birou, oricât ar face Eugen lobby, nimic nu se compară cu un gest de lider al lui Lucescu. Dacă vreodată va dori mai mult, suntem aici”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit gsp.ro.

Andrei Nicolescu: ”Potențialul este de cinci ori mai mare la Dinamo decât la Rapid”

Dinamo București se angajează în lupta pentru a evita retrogradarea din Superligă, dar Andrei Nicolescu are încredere și vede un potențial imens în clubul la care este implicat.

„Știu ce emulație s-a creat la Rapid atunci când stadionul era foarte aproape de finalizare, eu nu am apucat asta. Faptul că o arenă modernă dă posibilitatea unor oameni din business sau din zona mondenă, dintr-o zonă în care își permit o investiție de genul, să fie prezenți la un astfel de eveniment, creează foarte multă dorință.

„Fără să supăr pe nimeni din partea cealaltă, potențialul este de cinci ori mai mare la Dinamo decât la

 Rapid. Anul ăsta ne-am propus să ieșim din insolvență, iar la anul să fim în play-off”, a mai spus administratorul special al dinamoviștilor.

Stadionul viitor al lui Dinamo va putea găzdui 25.059 de spectatori și va fi folosit atât pentru meciuri de fotbal, cât și pentru cele de rugby.


Investiția totală în noua arenă se ridică la 170 de milioane de euro, fiind prevăzute și două parcări și 80 de unități de cazare.

Comentarii