Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Boom! Dinamo primește o veste extraordinară: "Câinii" scapă de plata unor sume considerabile!

 




Diego Fabbrini a suferit o nouă înfrângere în cadrul procesului de reorganizare judiciară al SC Dinamo

 1948 SA. Avocatul italianului, care îi reprezintă și pe Isma Lopez, Juan Camara și Rene Hinojo în aceeași cauză, a depus o cerere de neconstituționalitate la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Știrea bună pentru Dinamo. „Câinii” se desprind de Diego Fabbrini

Dinamo se apropie de finalizarea procesului de insolvență. Problema lui Diego Fabbrini, fotbalistul care a contestat succesiv aprobarea „Planului de reorganizare modificat”, tabelul final al creanțelor, și a 

atacat deciziile instanțelor pe cale de excepție de neconstituționalitate, este pe cale să fie soluționată

. După eșecurile suferite în instanța de fond și la Curtea de Apel, reprezentantul fotbaliștilor s-a adresat

 acum și ÎCCJ în această chestiune. Joi, cei 7 judecători de la Înalta Curte au ascultat argumentele părților, iar vineri au emis verdictul fără echivoc.


Respinge ca nefondat recursul declarat de recurenţii Ismael Lopez Blanco, Juan Del Carmen Camara Mesa şi Rene Roman Hinojo împotriva deciziei civile nr. 60A/17.01.2024, în ceea ce priveşte dispoziţia de respingere a cererii de sesizare a Curţii Constituţionale a României. Obligă recurenţii la plata sumei de 6.094,06 lei către intimata Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan Dinamo. Definitivă..

De asemenea, la fel cum s-a întâmplat și în cazul Curții de Apel, jucătorii trebuie să suporte o taxă de 6000 de lei, drept cheltuieli de judecată, către Asociația Peluza Cătălin Hîldan.

Fabbrini se află acum într-o situație delicată, după ce a suferit o înfrângere în prima instanță. Avocatul

 său ar putea depune o contestație împotriva tabelului final al creanțelor, după cum se menționează pe Prosport.ro

În acest moment, Diego Fabbrini, Isma Lopez, Juan Camara și Rene Hinojo mai au doar o opțiune în

 ceea ce privește accesul lor la justiție: un eventual recurs la Curtea de Apel București. Tribunalul

 București a respins deja contestația lor împotriva listei finale actualizate a creanțelor, întocmită după aprobarea Planului de reorganizare modificat în septembrie 2023. Posibilitatea recursului ar putea fi exercitată după publicarea deciziei în Buletinul Procedurilor de Insolvență.



Comentarii