Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bătălia pentru putere: Cine sunt cei doi magnati propuși la Dinamo?

 




Suporterii dinamoviști așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă Ion Țiriac și Mircea Lucescu vor lua parte la echipă, dar până acum un alt "duet de temut" este văzut ca potențial salvator al clubului. Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, sunt așteptați de către impresarul Victor Becali să preia Dinamo și să o aducă înapoi în elita fotbalului românesc. 

Cuplul Ion Țiriac - Mircea Lucescu pare să își piardă din influență!

Echipa are nevoie disperată de resurse financiare, sume considerabile, pentru a-și relua lupta pentru titlu în

 Superligă, însă agentul FIFA Victor Becali nu este convins de implicarea lui Țiriac și Lucescu la Dinamo, deoarece i-ar considera "prea în vârstă" pentru un asemenea proiect.

Pe lângă asta, Victor Becali a menționat că în România mai există și alte persoane cu avere considerabilă,

 însă care preferă să rămână discrete, dând exemplul fraților Dedeman, despre care s-a vehiculat că ar fi interesati să investească în clubul de fotbal Farul Constanța.

Sunt oameni cu foarte mulţi bani pe care nu îi cunoaştem. Cum ar fi fraţii Dedeman. Eu nu ştiu dacă îi văd pe stradă dacă îi recunosc. Sunt oameni foarte potenţi financiar, nu îi interesează publicitatea”, a spus Victor Becali, citat de digisport.ro.

Comentarii