Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

 

Foto: Sport Pictures


La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”.

Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură.

Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”.

”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!”

Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții.

Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a exprimat perspectivele sale cu privire la numele viitoarei arene.

”Fiind în Parcul Sportiv Dinamo, acest stadion costă și când stă. Va fi foarte important să găsim

 sponsori care vor dori să aibă numele arenei. Așa se întâmplă în lume, în economia mondială, trebuie să găsim surse de venit pentru mentenanță și pentru club.

Vom găsi destule firme care vor dori să poarte numele arenei. Orice altă discuție nu-și are rostul”, a explicat ”Kaiserul”, pentru ProSport.

Se pare că reprezentanții Ministerului de Interne vor adopta o strategie similară celei a rivalilor lor din Giulești. În 2022, Clubul Sportiv Rapid a semnat un contract de sponsorizare cu Superbet, valabil timp de cinci ani, în valoare de 600.000 de euro anual.Comentarii