Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Știre de importanță maximă: Ultimele noutăți despre Dennis Politic (starea de sănătate) și situația stadionului Dinamo

 

 Foto: Sport Pictures



Fanii lui Dinamo primesc o veste extraordinară: toate documentele sunt pregătite pentru aprobarea de

 către Guvern a investiției statului pentru construirea Arenii Multifuncționale Dinamo.  Astfel, Arena

 Multifuncțională Dinamo se apropie de Hotărârea de Guvern pentru aprobarea investiției. De asemenea, se înregistrează progrese în demolarea locației actuale. ProSport a obținut informații noi despre etapele birocratice ale procesului, iar joi acestea au fost făcute publice.

„Hotărârea pentru aprobarea indicatorilor tehnico- economici ai obiectivului de investiții „Construire Arenă multifuncțională CS Dinamo București, Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 7-9, Lot 1/1, sector 2, București”.

Investiția pentru Arena Multifuncțională Dinamo se ridică la suma de 854,5 milioane de lei. În acest

 sens, Ministerul Dezvoltării se pregătește să trimită către Guvernul României toată documentația

 necesară, care a fost deja validată. Experții anticipează că aprobarea investiției ar putea fi inclusă în agenda următoarei ședințe de guvern, similar cu ceea ce s-a întâmplat recent în cazul Sălii Polivalente din Iași, unde premierul Marcel Ciolacu a fost de acord cu proiectul.

Dennis Politic a suferit o accidentare în timpul meciului în care Dinamo a învins Oțelul Galați cu scorul de 3-1, într-o partidă din etapa a 26-a a SuperLigii. În urma acestei accidentări, atacantul român a resimțit dureri musculare și nu a mai fost disponibil pentru niciun alt meci al echipei de atunci.

Cu toate acestea, Dennis Politic își dorește să revină cât mai curând alături de echipa sa. Dinamo se va

 confrunta cu FC Hermannstadt în prima etapă a play-out-ului, programată duminică, începând cu ora

 18:15, într-un meci disputat în deplasare. Înainte de acest meci important, Politic continuă procesul de recuperare și speră să fie din nou pe terenul de joc în cel mai scurt timp posibil.

”Mă simt mai bine, voi vedea ce urmează. Mă antrenez în fiecare zi, încerc să îmi fac programul cât pot de bine. Îmi doresc să revin cât mai repede.

E destul de greu, nicio accidentare nu este plăcută, mai ales când este una de durată, dar încerc să nu grăbesc procesul.”, a spus Politic, așa cum este specificat pe digisport.ro



Comentarii