Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Știrea care ridică tensiunea în rândul suporterilor dinamoviști!

 

Foto: Captură Digi Sport



La vârsta de 46 de ani, Zeljko Kopic, conducătorul tehnic al formației Dinamo, a abordat subiectul

v

 situației actuale din cadrul clubului din Ștefan cel Mare, precum și despre partida programată pentru duminică împotriva echipei F.C. Hermannstadt.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu presa, Kopic a discutat despre starea de sănătate a jucătorilor, unii dintre aceștia fiind afectați de răceli și febră.

Referitor la următorul meci împotriva lui Hermannstadt, echipa care nu a pierdut pe teren propriu de 14

 meciuri consecutive, Kopic a exprimat speranța că echipa sa va reuși să obțină o victorie, recunoscând totodată că va trebui să depună eforturi considerabile pentru a atinge acest obiectiv.


Antrenorul a analizat de asemenea factorii care au contribuit la seria impresionantă de meciuri fără înfrângere a lui Hermannstadt pe teren propriu, subliniind că va fi o provocare serioasă pentru echipa sa.

Privind la evenimentele recente din Giulești, Kopic a adus în discuție chestiuni de actualitate în fotbalul românesc, inclusiv aspectele legate de regulile privind prezența suporterilor la meciuri. El a evidențiat necesitatea unor reguli clare și transparente, subliniind că este crucial ca mediul fotbalistic să ofere un sentiment de siguranță și să permită familiilor și copiilor să se bucure de atmosfera din stadion. Totodată, antrenorul a recunoscut că fiecare țară se confruntă cu propriile provocări și a subliniat importanța implementării unor reguli clare și uniforme în acest sens.

”Am avut câteva probleme în cursul săptămânii, cu răceala. Unii dintre jucători au avut febră și alte

 probleme de sănătate similare. În ceea ce privește meciul cu Hermannstadt, știu că sunt neînvinși acasă

 de 14 meciuri și sperăm să le întrerupem această serie. Dar pentru asta, va trebui să jucăm foarte bine și

 să merităm victoria. Există anumiți factori care au contribuit la această performanță a lor, și trebuie să fim pregătiți pentru ei.

(n.r. situația de la Rapid). Pentru mine, este foarte important ca regulile să fie clare. Mi-ar plăcea să văd familii și copii venind la stadion, să se bucure de meci. Fiecare țară are tradițiile ei în această privință. 

Nu îmi amintesc exact cum era în Croația, dar cu siguranță trebuie să existe reguli mai bine definite. Referitor la meciul dintre Dinamo Zagreb și PAOK, este interesant că mă întrebați acum.

Nimeni nu a ridicat această întrebare după primul meci. Este adevărat, e dificil să joci la PAOK, dar acea victorie a fost una dintre cele mai impresionante rezultate ale lui Dinamo Zagreb din ultimii ani”, A spus tehnicianul, după cum se arată pe iamsport.ro

Comentarii