Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Declarații explozive ale lui Mircea Lucescu despre Ionuț Negoiță!

 

sursa foto: playsport.ro


Mircea Lucescu (78 de ani) nu a rămas indiferent la declarațiile făcute recent de fostul patron de la

 Dinamo, Ionuț Negoiță. Acesta din urmă a sugerat o posibilă implicare a antrenorului la echipa din

 Ștefan cel Mare, alături de Ion Țiriac. Lucescu, deranjat de modul în care a fost pusă problema de către omul care i-a vândut clubul lui Pablo Cortacero, a reacționat vehement. Acesta l-a acuzat pe Negoiță că a fost principalul responsabil pentru declinul echipei "câinilor" în cei șapte ani și jumătate în care a fost la conducerea clubului roș-alb. Aflat în Salonic, unde a urmărit meciul în care echipa condusă de fiul său, Răzvan, s-a calificat în sferturile Conference League, Lucescu a transmis un mesaj direct și ferm fostului finanțator al lui Dinamo.

"Negoiță a distrus Dinamo, el a profitat și îmi face mie observații. El trebuia să fie un președinte care să susțină echipa, a căutat niște avantaje materiale, are un tupeu să îi judece pe alții.

Am ajutat-o pe Dinamo mai mult decât a făcut-o el, eu sunt doar un antrenor. El a dus echipa spre faliment, în insolvență, ar trebui să dea înapoi terenurile luate de la Săftica.

Pe ele se pot construi terenuri pentru copii, care să crească acolo în performanță.

În `90 fotbalul era la un nivel foarte ridicat, ne băteam cu toată lumea indiferent de nume, cei care au venit pe urmă au profitat de imaginea lui Dinamo", a declarat Mircea Lucescu, într-o intervenție la Digi Sport.

Comentarii