Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dacă se concretizează informația, Dinamo ar putea avea noi acționari

 

Sursă foto: colaj Fanatik


Șefii Red&White doresc să respecte programul lor de "inițiative operaționale" și, așa cum au planificat

=

 de la începutul prezentării acestuia, au început discuțiile pentru colaborarea cu anumite cluburi din

 vestul continentului. În acest sens, conducerea lui LASK Linz este interesată de un schimb de 

"know-how" cu echipa de fotbal Dinamo București. Astfel, Dinamo și Lask Linz sunt în negocieri

 pentru un parteneriat la nivel de cluburi, cu accent pe "transferul de know-how". La momentul

 prezentării programului "Dinamo 2028 - Cel mai respectat și iubit club din România", acționarii

 Red&White 2022 Management au publicat un set de "inițiative operaționale" pe site-ul companiei.

În acest pachet, unul dintre puncte prevedea „cooperarea cu cluburi de fotbal occidentale”.

„Implementarea unui program de dezvoltare continuă a competențelor profesionale prin consolidarea cooperării cu cluburi și organizații de profil din fotbalul occidental și transfer de know-how”. 

Clubul în cauză este LASK Linz, fondat în 1908, câștigător al unui titlu de campion și cu o cupă în palmares, ocupând în prezent locul trei în competiția internă austriacă. 

Cu mai mulți ani în urmă, echipa austriacă a fost eliminată din Cupa UEFA în sezonul 1999-2000 de către Steaua București.

Austriecii au fost entuziasmați de sistemul de scouting de la Dinamo. „Câinii” se bazează pe voluntari.

 Clubul român se bazează pe voluntari în principal.

Colaborarea dintre Dinamo și LASK se va concentra inițial pe academiile de copii și juniori, precum și

 pe partea de scouting. Austriecii au fost impresionați să afle că, în acest domeniu crucial, echipa roș-albă se bazează în proporție de 99% pe voluntari.

"Austriecii au fost surprinși de acest sistem și doresc să îl adopte, să împărtășească experiență în acest domeniu, inclusiv baza de date și toate aspectele legate de recrutare."

La fel, dacă negocierile aflate în desfășurare între cele două cluburi se finalizează, este posibil ca anumiți conducători de la Linz să viziteze Bucureștiul. Aceste discuții ar putea duce la schimburi de jucători, împrumuturi ale unor fotbaliști și alte operațiuni sportive care se încadrează în conceptul de "transfer de know-how".

De asemenea, pare că acționarii Red&White își îndreaptă atenția către vest pentru atragerea de noi

 investitori. Dacă în primăvara anului trecut, ProSport a raportat discuții cu un fond german de investiții

 cu experiență în domeniul sportului, informația fiind confirmată de Eugen Voicu, se pare că în prezent discuțiile cu acest fond și cu alte entități din Europa au fost reluate.

În timpul emisiunii EXCLUSIV DINAMO de la ProSport, Dan Gătăianțu, care deține 2,83% din

 acțiunile societății și îndeplinește și funcția de director financiar la RWM, a confirmat că și alți investitori  este posibil sa intre în Red&White.

O să vedem niște acționari noi, lucrăm la asta, avem discuții și din România și din străinătate, noi am anunțat că vor mai veni acționari noi și e adevărat că nu au venit într-un timp în care noi credeam că o vor face, dar viața și realitatea au bătut planul. Și realitatea este foarte simplă. În momentul în care tu, 

ca un club de fotbal, ești pe un loc de retrogradare, discuțiile acestea se dezvoltă foarte dificil. A fost un impact pe care l-am simțit”.

Pe lângă asta, se spune că Dan Gătăianțu, care are și cetățenie austriacă, fiind născut în Viena, ar fi implicat și în discuțiile pentru parteneriatul cu LASK Linz. Întrebat despre acest subiect, CFO-ul Red&White a preferat să nu ofere nicio declarație.

Comentarii