Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

 

 Foto: Profimedia


În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,

 administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim

 Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou.

Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,

 amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate.

„Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi.

Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea.


Selmani mai are nevoie de timp pentru a se adapta, un kilogram sau două pentru a deveni mai activ. Abdallah s-a străduit mult astăzi, dar nu i-a ieșit. Poate îi va ieși data viitoare”, a spus Andrei Nicolescu la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

După remiza albă cu Poli Iași, Dinamo a acumulat doar un punct și se pregătește să primească vizita celor de la UTA în ultima etapă a sezonului regulat. Înaintea primei întâlniri ca antrenor cu Mircea Rednic, unul dintre cei mai respectați tehnicieni din istoria Dinamo, Zeljko Kopic primește vești încurajatoare.

Dennis Politic și Ionuț Amzăr vor intra în joc în timpul partidei cu UTA.

Pentru ultima etapă din sezonul regulat, Dinamo și antrenorul Zeljko Kopic vor putea conta pe prezența

 lui Dennis Politic și Ionuț Amzăr. Conform informațiilor de pe GSP.ro, selecționerul Edward Iordănescu și echipa sa își manifestă interesul față de fotbalistul ofensiv.

Astfel, Kopic va include în lotul său pe cei doi jucători reveniți după accidentare, Dennis Politic 

(23 de ani) și Ionuț Amzăr (20 de ani). O dublă revenire importantă: Politic aduce o opțiune valoroasă suplimentară pentru linia ofensivă, în timp ce Amzăr oferă o alternativă pentru regula U21.

Cei doi fotbaliști nu au participat în ultimele trei meciuri, cu CFR Cluj (0-4), Hermannstadt (1-0) și Poli Iași (0-0). Confruntarea cu "textiliștii" se anunță din nou dificilă. UTA, până acum o lună, se lupta direct pentru evitarea retrogradării. Însă, datorită rezultatelor pozitive recente, echipa lui Rednic are acum șanse la play-off.

Dacă UTA nu va reuși să intre în primele șase echipe după ultima etapă din sezonul regulat, arădenii vor fi nevoiți să lupte, practic, cu Dinamo pentru a evita retrogradarea. Însă, până atunci, în weekend-ul viitor, UTA vine hotărâtă să obțină victoria împotriva lui Dinamo pentru a-și asigura un loc în play-off.

În această situație, Kopic va trebui să decidă dacă îi va folosi pe Politic și Amzăr de la începutul meciului sau îi va introduce mai târziu. Momentan, este mai probabil ca cei doi să fie folosiți pe parcurs. Echipa din București nu a grăbit reintegrarea celor doi jucători după vizita la specialistul Marijana Kovacevic din Belgrad; Kopic dorește să se asigure că aceștia sunt pe deplin recuperați și pregătiți pentru ceea ce urmează în play-out.

În locul lui Politic, a fost tras în bandă Goncalo Gregorio în ultimele etape, iar Antonio Bordușanu l-a înlocuit cu succes pe Amzăr în stânga.

În acest sezon, Politic a marcat 6 goluri în cele 22 de meciuri jucate pentru Dinamo.

Dennis Politic este în vizorul echipei naționale a României, având șansa de a fi convocat. Potrivit sursei

 GSP.ro, Politic este evaluat și de către staff-ul național, Edward Iordănescu și colegii săi apreciind progresul său în tricoul echipei Dinamo. Nefericitul accident suferit la sfârșitul lunii i-a pus în pericol prezența în meciurile amicale cu Irlanda de Nord (22 martie) și Columbia (26 martie).

Cu toate acestea, în cazul în care se va recupera complet și va recăpăta forma dinaintea accidentării, Politic se află în fața unei oportunități importante. Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții clubului, procesul de recuperare al fotbalistului ofensiv a decurs fără probleme. În ultimele trei meciuri jucate pentru Dinamo, Politic a înscris 3 goluri, demonstrându-și calitățile pe teren.


Comentarii