Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Flash Info: Dinamo primește o veste uriașă!

 



sursa foto: sport.ro


La sugestia Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), Guvernul a dat

 aprobarea în cadrul întâlnirii de astăzi pentru indicatorii tehnico-economici ai unei arene

 multifuncționale, care va servi Clubului Sportiv Dinamo București. Această construcție va include, în plus față de stadion, spații suplimentare destinate practicării sportului (cum ar fi săli de box cu trei ringuri, de haltere, de judo, de lupte, de gimnastică, de fitness și de scrimă), vestiare și facilități adiacente pentru personal, cantonamente, spectatori, presă, transmisiuni TV, depozitare și alte necesități tehnice pentru întreținerea clădirii, precum și dotări sanitare și facilități pentru persoane cu dizabilități locomotorii.


Arena va avea o capacitate de 25.059 de locuri, conform cerințelor impuse de regulamentul de

 acreditare UEFA pentru nivelul 4, respectând chiar și cele mai înalte standarde. În cadrul proiectului, 

se va amenaja un spațiu expozițional destinat evenimentelor culturale și expozițiilor temporare, inclusiv

 o expoziție permanentă pentru trofeele clubului, alături de un heliport dedicat aterizării aeronavelor

 SMURD, cu acces către Spitalul Clinic de Urgență Floreasca. Suprafața totală a arenei va fi de 66.716 metri pătrați, iar durata estimată a execuției va fi de 25 de luni.

Investiția totală este estimată la suma de 854.573.000 lei (827.893.000 lei finanțate de MDLPA prin

 Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, gestionat de Compania Națională de Investiții, și 26.680.000 lei finanțate de Ministerul Afacerilor Interne, prin intermediul Clubului Sportiv Dinamo București).

Comentarii

  1. Sunt recunoscător pentru perspectiva proaspătă pe care ai adus-o la masă. Bravo! Află despre tendințele artistice actuale pe blogul nostru dedicat artei contemporane.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu