Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Veste proastă pentru gruparea dinamovistă

 

Foto: Sport Pictures


Bucuria victoriei împotriva UTA în ultima etapă a sezonului regulat din Superligă s-a întrerupt abrupt

 pentru Zeljko Kopic. Antrenorul croat se confruntă cu mari probleme în alcătuirea lotului pentru

 meciul de la Sibiu cu Hermannstadt, primul din play-out, în urma unei viroze respiratorii care a afectat

 mai mulți jucători. Vestiarul lui Dinamo a fost lovit dur de acest virus! Care sunt fotbaliștii afectați?

 Mai mulți jucători de la Dinamo se confruntă în aceste zile cu o viroză respiratorie recalcitrantă și vor

 fi absenți câteva zile de la antrenamente. Cel mai grav afectat este croatul Domagoj Pavicic, "creierul"

 echipei lui Zeljko Kopic, jucător împrumutat pentru șase luni la gruparea alb-roșie și care a devenit rapid unul dintre liderii pe teren și în afara acestuia la Dinamo. Croatul, care a mai jucat și pentru Rijeka, este acum în proces de recuperare după ce în weekend nu a putut contribui în niciun fel, conform informațiilor furnizate de GSP.

Jucătorii care au fost titulari în meciul cu UTA au efectuat o sesiune de recuperare sâmbătă, în timp ce rezervele au avut un antrenament complet la baza de pregătire de la Săftica. Duminică, întregul lot a beneficiat de o zi liberă acordată de antrenorul croat. Luni, Zeljko Kopic va fi informat în detaliu cu 

privire la situația medicală din cadrul echipei și va afla câți fotbaliști vor fi absenți în continuare de la antrenamente.

Dennis Politic continuă să fie o problemă pentru antrenorul croat. Cel mai în formă jucător al lui

 Dinamo a lipsit timp de o lună din cauza unei rupturi musculare grave. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 24 de ani încă se confruntă cu dureri și nu este capabil să se antreneze în mod normal nici în prezent. Fotbalistul a fost trimis la "tratament" la vraciul Marijana Kovacevic din Belgrad, dar nici acesta nu a putut face minuni.


Comentarii