Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a anunțat antrenorul pentru sezonul viitor

 




Dinamo s-a salvat de la retrogradare după un final de sezon incredibil, în care a reușit cinci victorii consecutive și un egal, spre bucuria fanilor.



Acum, suporterii-acționari, prin programul DDB, anunță că au început să pregătească sezonul viitor și promit mutări importante.


Dusan Uhrin Jr rămâne antrenorul lui Dinamo!

Într-un comunicat al Peluzei Cătălin Hîldan se anunță că cehul Dusan Uhrin va continua pe banca lui Dinamo și în sezonul viitor. În plus, suporterii sunt gata să strângă din nou bani pentru a plăti datoriile, dar și pentru a convinge noi jucători să vină la formația din „Ștefan cel Mare”.


În numele lui Dinamo,


DDB A STABILIT


Dinamo a rămas în Liga 1, pentru că aici îi este locul.


Au stabilit asta istoria, tradiția și DDB! 


În perioada imediat următoare vom achita ce e de achitat și îi vom face echipă lui Uhrin! Avem doar o lună la dispoziție să reușim, nu mai mult! 


În sezonul următor ne vom bate cu rivale, cu clone, cu echipe bogate și cu cele deștepte, care au primării ca sponsor, însă nu și pe piept. Suporteri VS milioane, practic. 


VOM REUȘI


Dinamo nu trebuie să mai ajungă vreodată la retrogradare. 


A stabilit asta DDB! 


Iar DDB înseamnă 15.185 de membri, în acest moment, pentru că numărul nebunilor cu câini pe steag și cu un vis și mai nebun va continua să crească, negreșit! 


Vă așteptăm pe toți lângă noi


NU UITĂM! 


Avem doar o lună la dispoziție să realizăm ce ne-am propus. 


Dinamo trăiește exclusiv prin noi, suporterii săi. 


DAR NU UITAȚI NICI VOI, RESTUL! 


Dinamo merge mai departe. 


Dinamo va începe noul sezon pregătit de luptă. 


Dinamo va continua să vă bântuie. 


A STABILIT ASTA DDB!


- Comunicat DDB


Suporterilor le spun că sper să nu mai trecem prin asta la anul. Luptăm pentru ei. Sunt fericit, i-am simțit alături. Sper să nu se mai repete ce a fost! 

Dusan Uhrin, antrenor Dinamo



sursa: gsp.ro

Comentarii