Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo a anunțat antrenorul pentru sezonul viitor

 
Dinamo s-a salvat de la retrogradare după un final de sezon incredibil, în care a reușit cinci victorii consecutive și un egal, spre bucuria fanilor.Acum, suporterii-acționari, prin programul DDB, anunță că au început să pregătească sezonul viitor și promit mutări importante.


Dusan Uhrin Jr rămâne antrenorul lui Dinamo!

Într-un comunicat al Peluzei Cătălin Hîldan se anunță că cehul Dusan Uhrin va continua pe banca lui Dinamo și în sezonul viitor. În plus, suporterii sunt gata să strângă din nou bani pentru a plăti datoriile, dar și pentru a convinge noi jucători să vină la formația din „Ștefan cel Mare”.


În numele lui Dinamo,


DDB A STABILIT


Dinamo a rămas în Liga 1, pentru că aici îi este locul.


Au stabilit asta istoria, tradiția și DDB! 


În perioada imediat următoare vom achita ce e de achitat și îi vom face echipă lui Uhrin! Avem doar o lună la dispoziție să reușim, nu mai mult! 


În sezonul următor ne vom bate cu rivale, cu clone, cu echipe bogate și cu cele deștepte, care au primării ca sponsor, însă nu și pe piept. Suporteri VS milioane, practic. 


VOM REUȘI


Dinamo nu trebuie să mai ajungă vreodată la retrogradare. 


A stabilit asta DDB! 


Iar DDB înseamnă 15.185 de membri, în acest moment, pentru că numărul nebunilor cu câini pe steag și cu un vis și mai nebun va continua să crească, negreșit! 


Vă așteptăm pe toți lângă noi


NU UITĂM! 


Avem doar o lună la dispoziție să realizăm ce ne-am propus. 


Dinamo trăiește exclusiv prin noi, suporterii săi. 


DAR NU UITAȚI NICI VOI, RESTUL! 


Dinamo merge mai departe. 


Dinamo va începe noul sezon pregătit de luptă. 


Dinamo va continua să vă bântuie. 


A STABILIT ASTA DDB!


- Comunicat DDB


Suporterilor le spun că sper să nu mai trecem prin asta la anul. Luptăm pentru ei. Sunt fericit, i-am simțit alături. Sper să nu se mai repete ce a fost! 

Dusan Uhrin, antrenor Dinamosursa: gsp.ro

Comentarii