Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ante Puljic: „Sunt mândru să îmbrac tricoul lui Dinamo”

 


Chiar dacă Dusan Uhrin a spus că pentru el contează evitarea locului de baraj, jucătorii și fanii visează să continue sezonul competițional pentru un loc în nou-înființata competiție continentală. Unul dintre liderii vestiarului și printre cei mai apreciați jucători de către suflarea roș-albă, Ante Puljic a mărturisit că el și colegii săi sunt optimiști că pot bifa a 6-a victorie consecutivă. 


„Mulțumită nouă și lui Dumnezeu, situația este mult mai bună în fața ultimei etape. Nu stăm cu sufletul la gură, deși mai avem un hop uriaș. În primul rând, să atingem primul obiectiv, evitarea barajului, apoi, dacă se va putea, să încercăm să continuăm lupta pentru Conference League. Cred că a fost cel mai greu campionat din viața tuturor dinamoviștilor, bine că rezistăm. 


În mod normal, eu mai am un an de contract, dar depind de club și vom vedea când se va încheia sezonul ce și cum. Eu sunt mândru să îmbrac tricoul lui Dinamo, e ceva sfânt pentru mine, dar, repet, să vedem care va fi situația când se va trage linia”, a mărturisit croatul pentru Gazeta Sporturilor.


36 de meciuri

a adunat Puljic, marcând un gol în acest sezon. În total, are 4 goluri și un assist în 90 de partide


2 eșecuri

a bifat Dinamo în sezonul regulat cu Chindia, pierzând ambele dueluri cu același scor, 0-1, cu Cosmin Contra, respectiv cu Ionel Gane antrenori în fața lui Emil Săndoi


3 ani

au trecut de la precedenta situație când "câinii" au bifat 6 victorii la rând, în play-out-ul ediției 2017/2018





Comentarii