Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ante Puljic: „Sunt mândru să îmbrac tricoul lui Dinamo”

 


Chiar dacă Dusan Uhrin a spus că pentru el contează evitarea locului de baraj, jucătorii și fanii visează să continue sezonul competițional pentru un loc în nou-înființata competiție continentală. Unul dintre liderii vestiarului și printre cei mai apreciați jucători de către suflarea roș-albă, Ante Puljic a mărturisit că el și colegii săi sunt optimiști că pot bifa a 6-a victorie consecutivă. 


„Mulțumită nouă și lui Dumnezeu, situația este mult mai bună în fața ultimei etape. Nu stăm cu sufletul la gură, deși mai avem un hop uriaș. În primul rând, să atingem primul obiectiv, evitarea barajului, apoi, dacă se va putea, să încercăm să continuăm lupta pentru Conference League. Cred că a fost cel mai greu campionat din viața tuturor dinamoviștilor, bine că rezistăm. 


În mod normal, eu mai am un an de contract, dar depind de club și vom vedea când se va încheia sezonul ce și cum. Eu sunt mândru să îmbrac tricoul lui Dinamo, e ceva sfânt pentru mine, dar, repet, să vedem care va fi situația când se va trage linia”, a mărturisit croatul pentru Gazeta Sporturilor.


36 de meciuri

a adunat Puljic, marcând un gol în acest sezon. În total, are 4 goluri și un assist în 90 de partide


2 eșecuri

a bifat Dinamo în sezonul regulat cu Chindia, pierzând ambele dueluri cu același scor, 0-1, cu Cosmin Contra, respectiv cu Ionel Gane antrenori în fața lui Emil Săndoi


3 ani

au trecut de la precedenta situație când "câinii" au bifat 6 victorii la rând, în play-out-ul ediției 2017/2018

Comentarii