Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Antrenorul Barcelonei, se afla in discutii pentru preluarea bancii tehnice a lui Dinamo si a nationalei Romaniei

 
Dinamo pregateste mutarea anului!


Xavi Pascual se afla in discutii pentru preluarea bancii tehnice a lui Dinamo si a nationalei Romaniei.


Cel mai bun antrenor din Liga Campionilor din acest sezon va pleca de la Barcelona in acesta vara, desi mai are contract inca un an cu gruparea catalana, anunta as.com.


Potrivit jurnalistilor iberici, Pascual negociaza o revenire pe banca nationalei masculine a Romaniei, la pachet cu preluarea bancii tehnice a clubului Dinamo, campioana Romaniei la handbal masculin.


Dinamo se pregateste de un nou sezon in Liga Campionilor. "Dulaii" s-au intarit deja cu Cedric Sorhaindo, jucator care a fost sub comanda lui Xavi Pascual timp de 11 sezoane, iar acum negociaza aducerea internationalului german Christian Dissinger si a brazilianului Raul Nantes.
sursa: sport.ro

sursa foto: unitedhoops.ro


Comentarii