Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Diego Fabbrini dă indicii despre viitorul său în presa din Italia

 
Dinamo a încheiat sezonul cu un parcurs solid în care trupa lui Dusan Uhrin a înregistrat 5 victorii la rând și un egal, scăpând de emoțiile retrogradării.


Diego Fabbrini care ar câștiga 18 mii de euro pe lună, chiar dacă jumătate din salariu ar fi asigurat de firma lui Nicolae Badea, fostul președinte al lui Dinamo.


Italianul a acordat un interviu în presa din Italia în care a vorbit despre viitorul său.  


”Sunt în România de 3 ani și jumătate, am și familia aici, mă simt bine. Vreau să joc cât mai mult și cât mai bine, dar aș vrea să mă întorc în Italia după ce am călătorit în toată lumea! Nu știu când, poate în următorii 3-4 ani, dar aș vrea să revin acasă.


Am făcut și greșeli în cariera mea, poate aș fi jucat la echipe mai mari, dar regretele nu-și mai au acum rostul, poate așa a fost să fie”, a mărturisit mijlocașul de 30 de ani. 


Diego Fabbrini: ”M-a chemat Prandelli la națională în locul lui Balotelli”

Fabbrini a vorbit despre echipele din Italia pe la care a trecut și cu ce vedete a împărțit vestiarul.


”Am început fotbalul la Empoli, mă bucur pentru promovarea în Serie A, apoi am ajuns la Udinese, am debutat contra lui Arsenal.


Eram în primele 5, îi aveam coechipieri pe Handanovic, Benatia, Asamoah, Di Natale. Era prietenul meu Di Natale, m-a ajutat mult să mă integrez.


Am debutat și la naționala Italiei în 2012, m-a chemat Cesare Prandelli când s-a accidentat Balotelli.


Luam prânzul și am primit un telefon să vin la Coverciano, nici nu am înțeles despre ce e vorba. Așa am jucat la Berna contra Angliei.


Apoi am mai fost la Palermo cu Dybala și Ilicic”, a povestit Diego Fabbrini pentru tuttomercatoweb.com.  sursa: digisport.ro

Comentarii