Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Un titular pleaca de la Dinamo

 Florin Bejan (30 de ani), liber de contract după ce înțelegerea sa cu Dinamo a expirat, admite că este curtat de mai multe cluburi. Fundașul central a dezvăluit că la Dinamo nu și-a primit salariul de 6 luni, din decembrie!La finalul sezonului recent încheiat, contractul lui Florin Bejan cu Dinamo a ajuns la final. Din postura de fotbalist liber de contract, experimentatul stoper a oferit un interviu în care a vorbit despre situația de la fostul său club.


Bejan nu exclude posibilitatea de a semna o nouă înțelegere cu Dinamo, dar spune că discuțiile pe care le-a purtat cu DDB, acționar minoritar la clubul alb-roșu, nu au fost concrete.


Florin Bejan: „Am avut ceva discuții cu Dinamo”

„Eu deocamdată sunt liber de contract, mă bucur de vacanță la mine, la Constanța. Sunt în discuții cu mai multe echipe și vedem ce va fi. Și cu Dinamo am mai avut ceva discuții cu cei din DDB, dar deocamdată nimic concret. Nu pot să îți spun pentru că sunt doar vorbe, nimic mai mult”, a declarat fundașul central pentru Fanatik.


Pentru a continua alături de Dinamo, Bejan așteaptă un salariu important, plafonul salarial de 5.000 de euro vehiculat pentru sezonul următor fiind unul sub pretențiile sale.


„Eu acum am aflat din presă că Dinamo are un plafon salarial de 5.000 de euro și cred că ar fi foarte greu să țină jucătorii cu experiență care sunt la echipă, precum Anton, Nemec sau Fabbrini. Va fi foarte greu să îi mai țină dacă ei au acest buget fix, pentru că sunt destui jucători care au salariu peste această sumă. 


Sincer, eu nu cred că aș accepta un astfel de salariu. Dar poate nu o să fie chiar așa cum se vehiculează, deci se pot găsi soluții să țină jucătorii. Dacă pleacă doi-trei jucători nu e o problemă, dar dacă vor pleca zece jucători va fi foarte greu. Eu zic că va fi foarte dificil să creezi ceva sau să te bați pentru play-off”, mărturisește fotbalistul.


Florin Bejan: „Am de luat 35.000-40.000 de euro de la Dinamo”

De asemenea, Bejan a dezvăluit că nu și-a încasat salariul de o jumătate de an. „Câinii roșii” îi sunt datori cu 40.000 de euro, pentru care Bejan amenință că va depune memoriu. 


„Doar câțiva jucători au fost plătiți pe luna martie, nu toți. Eu nu am mai luat salariul din decembrie. Doar în ultimul timp am mai luat niște prime, începând cu meciurile cu Iași și Voluntari. Cred că mai sunt patru-cinci jucători în situația mea. Cred că în perioada următoare îmi voi depune memoriu. Cel mai probabil vor face același lucru și colegii mei.


E ceva normal să ne primim salariile. Eu am de luat aproximativ 35.000-40.000 de euro. De când am luat vacanță nu am vorbit cu nimeni de la club și nimeni din DDB nu a vorbit cu mine legat de acest lucru în finalul ăsta de sezon”, a adăugat Bejan. sursa: fanatik.ro

sursa foto: telekomsport.ro

Comentarii