Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo pune revenirea de formă si pe pregatirea fizica

 


Dinamo pune revenirea de formă din ultimele trei săptămâni și pe seama pregătirii fizice comandate de preparatorul George Neagu, care a avut o contribuție majoră în alte două perioade importante la echipă.


Dinamo a reușit o remontada extraordinară în 19 zile: 5 victorii consecutive în play-out, 15 puncte esențiale în lupta salvării de la retrogradare. "Câinii" mai au un singur pas pentru a scăpa de orice emoție. 


Plus un succes de palmares, în manșa secundă a semifinalelor Cupei României, cu Astra (1-0), dar calificare pierdută la penalty-uri, după ce elevii lui Dusan Uhrin au controlat autoritar cele 120 de minute. 


Detaliile fac diferența la Dinamo

Situația actuală a roș-albilor - teoretic, aflați chiar în lupta pentru un bilet în Conference League, nu doar evitarea barajului de la retrogradare - are în prim-plan preluarea echipei de către Dusan Uhrin, dar și pregătirea fizică lăudată de către jucători. 


54 de meciuri și un gol

are Neagu în prima divizie, la care se adaugă 201 partide în divizia secundă și 5 goluri


George Neagu este preparatorul fizic al formației care a reușit câte 2 goluri/meci în seria de 5 victorii consecutive. Aceasta în condițiile în care Dinamo de-abia reușise 4 goluri în precedentele 13 runde! 


George Neagu a început colaborarea cu Dinamo în plină pandemie, alături de Adrian Mihalcea, apoi a rămas și pe durata mandatului lui Gigi Mulțescu, când a fost salvată in extremis formația de la retrogradare. A continuat și cu Cosmin Contra, apoi a decis să plece la Astra pentru a colabora cu Eugen Neagoe, în noiembrie 2020, nemulțumit că, deși era plătit cu un salariu mic, avea printre cele mai mari întârzieri la leafă! 


Antrenorul poreclit "SMURD" l-a readus pe Neagu la echipă la jumătatea lunii martie, mai ales că știa că și fotbaliștii vechi de la Dinamo îl apreciază pe ex-fotbalistul de 36 de ani. George a lucrat intens cu jucătorii, iar rezultatele au apărut în ultimele trei săptămâni. 

Seria victoriilor roș-albilor cuprinde, nu întâmplător, succese înregistrate în repriza a doua și, mai ales, pe final de partidă. Niciun moment "câinii" nu au fost conduși de adversari în această perioadă. Cu Voluntari (2-0), Bejan (74) și Nemec (86) au punctat în ultimul sfert de ceas. Cu Viitorul (2-1), au punctat Morsay (62) și Albentosa (73). Cu Iași (2-1), golul victoriei a fost reușit de Morsay (54). 


8 formații

a adunat Neagu în carieră: Minerul Lupeni, Progresul București, Dacia Mioveni, Internațional Curtea de Argeș, UTA, Pandurii, ACS Poli Timișoara și Gaz Metan


sursa: gsp.ro


Comentarii