Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo pune revenirea de formă si pe pregatirea fizica

 


Dinamo pune revenirea de formă din ultimele trei săptămâni și pe seama pregătirii fizice comandate de preparatorul George Neagu, care a avut o contribuție majoră în alte două perioade importante la echipă.


Dinamo a reușit o remontada extraordinară în 19 zile: 5 victorii consecutive în play-out, 15 puncte esențiale în lupta salvării de la retrogradare. "Câinii" mai au un singur pas pentru a scăpa de orice emoție. 


Plus un succes de palmares, în manșa secundă a semifinalelor Cupei României, cu Astra (1-0), dar calificare pierdută la penalty-uri, după ce elevii lui Dusan Uhrin au controlat autoritar cele 120 de minute. 


Detaliile fac diferența la Dinamo

Situația actuală a roș-albilor - teoretic, aflați chiar în lupta pentru un bilet în Conference League, nu doar evitarea barajului de la retrogradare - are în prim-plan preluarea echipei de către Dusan Uhrin, dar și pregătirea fizică lăudată de către jucători. 


54 de meciuri și un gol

are Neagu în prima divizie, la care se adaugă 201 partide în divizia secundă și 5 goluri


George Neagu este preparatorul fizic al formației care a reușit câte 2 goluri/meci în seria de 5 victorii consecutive. Aceasta în condițiile în care Dinamo de-abia reușise 4 goluri în precedentele 13 runde! 


George Neagu a început colaborarea cu Dinamo în plină pandemie, alături de Adrian Mihalcea, apoi a rămas și pe durata mandatului lui Gigi Mulțescu, când a fost salvată in extremis formația de la retrogradare. A continuat și cu Cosmin Contra, apoi a decis să plece la Astra pentru a colabora cu Eugen Neagoe, în noiembrie 2020, nemulțumit că, deși era plătit cu un salariu mic, avea printre cele mai mari întârzieri la leafă! 


Antrenorul poreclit "SMURD" l-a readus pe Neagu la echipă la jumătatea lunii martie, mai ales că știa că și fotbaliștii vechi de la Dinamo îl apreciază pe ex-fotbalistul de 36 de ani. George a lucrat intens cu jucătorii, iar rezultatele au apărut în ultimele trei săptămâni. 

Seria victoriilor roș-albilor cuprinde, nu întâmplător, succese înregistrate în repriza a doua și, mai ales, pe final de partidă. Niciun moment "câinii" nu au fost conduși de adversari în această perioadă. Cu Voluntari (2-0), Bejan (74) și Nemec (86) au punctat în ultimul sfert de ceas. Cu Viitorul (2-1), au punctat Morsay (62) și Albentosa (73). Cu Iași (2-1), golul victoriei a fost reușit de Morsay (54). 


8 formații

a adunat Neagu în carieră: Minerul Lupeni, Progresul București, Dacia Mioveni, Internațional Curtea de Argeș, UTA, Pandurii, ACS Poli Timișoara și Gaz Metan


sursa: gsp.ro


Comentarii