Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cere să aibă cel mai mare salariu de la Dinamo pentru a continua și din vară!

 


Contractul lui Raul Albentosa expiră la finalul sezonului, iar dinamoviștii vor să-i ofere o nouă înțelegere acestuia. Stoperul spaniol cere un salariu de 15.000 de euro pe lună, cu 10.000 de euro mai mult decât primește în acest moment de la ”câini”. 


În momentul în care a ajuns la Dinamo, stoperul Raul Albentosa nu mai jucase un meci oficial din decembrie 2019. Cu toate aceastea, fundașul spaniol a forțat, chiar s-a accidentat la genunchi, dar a reușit să se impună în primul ”11” al ”câinilor”.


Practic, de la venirea sa la Dinamo, Albentosa a ratat doar meciul cu FC Voluntari, din cauza durerilor avute la genunchi. În rest, a jucat toate cele șase meciuri din campionat.


Albentosa cere să aibă cel mai mare salariu de la Dinamo

Fostul jucător de la Deportivo, Malaga sau Eibar a arătat calitate și astfel s-a transformat dintr-un experiment într-o certitudine, fiind dorit de către dinamoviști și din vară. Managementul DDB vrea să îi prelungească lui Raul contractul scadent, dar pretențiile lui Albentosa sunt mult mai mari de această dată.


Dacă spaniolul a acceptat în momentul venirii la Dinamo un salariu de doar 5.000 de euro pe lună, fiind conștient că venea după o perioadă foarte lungă de inactivitate, acesta cere acum 15.000 de euro pe lună pentru a-și pune semnătura pe un nou contract.


Acesta a câștigat la CSKA Sofia cu câteva mii de euro mai mult decât ce vrea să obțină de la Dinamo, iar în cariera sa a avut și salarii care atingeau un milion de euro pe an, în perioada în care a evoluat în prima ligă din Spania.


Albentosa ar fi cel mai bine plătit dinamovist

Dacă liderii proiectului DDB vor accepta doleanța lui Albentosa, atunci spaniolul ar deveni cel mai bine plătit jucător din lotul dinamovist. În acest moment, cele mai mari salarii le au Diego Fabbrini și Paul Anton. Inițial cei doi erau plătiți lunar cu 18.000 de euro, respectiv 35.000 de euro, dar aceștia au acceptat renegocieri cu DDB pentru a ajuta clubul. Acum Fabbrini are 10.000 de euro lunar (plătiți de Nicolae Badea), iar Paul Anton încasează cu o mie de euro mai puțin. sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro


Comentarii