Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cere să aibă cel mai mare salariu de la Dinamo pentru a continua și din vară!

 


Contractul lui Raul Albentosa expiră la finalul sezonului, iar dinamoviștii vor să-i ofere o nouă înțelegere acestuia. Stoperul spaniol cere un salariu de 15.000 de euro pe lună, cu 10.000 de euro mai mult decât primește în acest moment de la ”câini”. 


În momentul în care a ajuns la Dinamo, stoperul Raul Albentosa nu mai jucase un meci oficial din decembrie 2019. Cu toate aceastea, fundașul spaniol a forțat, chiar s-a accidentat la genunchi, dar a reușit să se impună în primul ”11” al ”câinilor”.


Practic, de la venirea sa la Dinamo, Albentosa a ratat doar meciul cu FC Voluntari, din cauza durerilor avute la genunchi. În rest, a jucat toate cele șase meciuri din campionat.


Albentosa cere să aibă cel mai mare salariu de la Dinamo

Fostul jucător de la Deportivo, Malaga sau Eibar a arătat calitate și astfel s-a transformat dintr-un experiment într-o certitudine, fiind dorit de către dinamoviști și din vară. Managementul DDB vrea să îi prelungească lui Raul contractul scadent, dar pretențiile lui Albentosa sunt mult mai mari de această dată.


Dacă spaniolul a acceptat în momentul venirii la Dinamo un salariu de doar 5.000 de euro pe lună, fiind conștient că venea după o perioadă foarte lungă de inactivitate, acesta cere acum 15.000 de euro pe lună pentru a-și pune semnătura pe un nou contract.


Acesta a câștigat la CSKA Sofia cu câteva mii de euro mai mult decât ce vrea să obțină de la Dinamo, iar în cariera sa a avut și salarii care atingeau un milion de euro pe an, în perioada în care a evoluat în prima ligă din Spania.


Albentosa ar fi cel mai bine plătit dinamovist

Dacă liderii proiectului DDB vor accepta doleanța lui Albentosa, atunci spaniolul ar deveni cel mai bine plătit jucător din lotul dinamovist. În acest moment, cele mai mari salarii le au Diego Fabbrini și Paul Anton. Inițial cei doi erau plătiți lunar cu 18.000 de euro, respectiv 35.000 de euro, dar aceștia au acceptat renegocieri cu DDB pentru a ajuta clubul. Acum Fabbrini are 10.000 de euro lunar (plătiți de Nicolae Badea), iar Paul Anton încasează cu o mie de euro mai puțin. 



sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro


Comentarii