Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Fanii lui Dinamo s-au mobilizat pentru meciul cu Astra!

 Dinamo va juca astăzi împotriva celor de la Astra în Cupa României, iar miza este un loc în finala competiției. Fanii ”câinilor” vor să își motiveze favoriții înainte de meciul cu echipa lui Ionuț Badea.Suporterii au anunțat că au vândut nu mai puțin de 40.000 de bilete virtuale pentru această partidă și mai au nevoie de alte 15.000 pentru un nou sold-out.


Meciul dintre Dinamo și Astra Giurgiu, din returul Cupei României, poate fi urmărit de la ora 20:15.


Fanii lui Dinamo au vândut 40.000 de bilete virtuale pentru meciul cu Astra

„40.000 DE BILETE PENTRU CUPĂ


Și un loc pentru voi în istoria fotbalului!


40.000! Cu această cifră începem ziua de astăzi. Fiecare bilet cumpărat vorbește despre atașamentul vostru pentru Dinamo.


Încă 15.000 de bilete pentru a reuși un nou SOLD OUT, cărora le-am pierdut deja șirul, într-un an în care planeta a fost zguduită de pandemie, din temelii.


Câinilor, indiferent ce se va întâmpla de acum înainte, voi să țineți mereu capul sus: ce faceți voi pentru clubul vostru este absolut admirabil! Sunteți și veți rămâne în istoria stadioanelor și a fotbalului!”, se arată pe pagina de Facebook a PCH.sursa: digisport.ro

Comentarii