Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


O nouă provocare uriașă pentru Dinamo!

 Dinamo are nevoie de 200.000 de euro

După ce au reușit să salveze clubul de la faliment, plătind datoriile, iar Dusan Uhrin a scos echipa din zona retrogradabilă, fanii lui Dinamo au acum o altă misiune.Suporterii acționați din programul DDB trebuie să achite din nou o tranșă din rata către ANAF, în baza datoriei pentru Săftica, și fac eforturi pentru a strânge suma necesară.


Peluza Cătălin Hîldan a emis un comunicat prin care anunță că trebuie ca până luni, 24 mai să obțină banii necesari pentru a achita rata. În plus, DDB e gata să prezinte în cel mai scurt timp și planul pentru clubului pentru perioada următoare.


LUNI AVEM ÎNCĂ UN HOP 


Haideți să îl sărim împreună! 


Am reușit să trecem cu bine peste un sezon de coșmar, însă Dinamo nu este încă salvat! 


DDB va prezenta în curând planul pentru a merge mai departe. 


Scopul este acela de a pune Dinamo pe drumul cel bun. Vrem un club care să funcționeze pe principii corecte, avem nevoie de un club sănătos și curat! 


Suntem obligați să mergem cu datorii și construcție în același timp. E imposibil să îi facem echipă lui Uhrin fără să reparăm nenorociri ale trecutului! 


LUNI TREBUIE SĂ VIRĂM RATA ANAF


Suma este mare, de aceea nu o vom dezvălui. Am ales această variantă pentru a nu îi descuraja pe cei mai de moral dintre noi. Este varianta care funcționează, așa am reușit să achităm datorii uriașe, bani pe care toți spuneau că e imposibil să îi adunăm! Știți foarte bine că am reușit, deci aveți încredere! 


Dacă vom reuși și de această dată, aceasta este modalitatea, ne facem fiecare partea și suma pe care am strâns-o pentru a rezolva situația o vom dezvălui la final. Acelea sunt momentele în care am realizat cu toții forța pe care o avem, sunt clipele care ne-au făcut mereu să fim mândri de noi!

-comunicat PCHsursa: gsp.ro

Comentarii