Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


În mare parte, suntem înțeleși

 


Constantin Nica, 28 de ani, este liber de contract și s-a antrenat multe săptămâni cu Dinamo, doar că nu a mai semnat cu „câinii” pe finalul sezonului. Totuși, părțile sunt aproape de a parafa actele, iar tranzacția va fi oficializată curând.Dusan Uhrin a spus și într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că țintește aducerea unui fundaș dreapta și a unui atacant, acestea sunt prioritățile, iar fostul jucător de Serie A va semna cu roș-albii. 


Constantin Nica: „În mare parte, suntem înțeleși”

„Da, mai trebuie puse la punct anumite detalii pe hârtie, atât. În mare parte, suntem înțeleși”, a declarat Costi pentru GSP.RO.


Apărător de bandă dreaptă, Nica a jucat în al doilea său mandat în Ștefan cel Mare și în partea stângă. Jucătorul pentru care Dinamo a încasat 1,6 milioane de euro în 2013 de la Atalanta Bergamo va începe antrenamentele cu roș-albii de pe 13 iunie, când e prevăzută reunirea.


15 meciuri

a adunat Nica în Serie A pentru Atalanta Bergamo


29 de partide

a strâns Costi la prima echipă a ”câinilor”, jucătorul fiind crescut la academia din Ștefan cel Mare


2 selecțiisursa: gsp.ro

Comentarii