Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






În mare parte, suntem înțeleși

 


Constantin Nica, 28 de ani, este liber de contract și s-a antrenat multe săptămâni cu Dinamo, doar că nu a mai semnat cu „câinii” pe finalul sezonului. Totuși, părțile sunt aproape de a parafa actele, iar tranzacția va fi oficializată curând.



Dusan Uhrin a spus și într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că țintește aducerea unui fundaș dreapta și a unui atacant, acestea sunt prioritățile, iar fostul jucător de Serie A va semna cu roș-albii. 


Constantin Nica: „În mare parte, suntem înțeleși”

„Da, mai trebuie puse la punct anumite detalii pe hârtie, atât. În mare parte, suntem înțeleși”, a declarat Costi pentru GSP.RO.


Apărător de bandă dreaptă, Nica a jucat în al doilea său mandat în Ștefan cel Mare și în partea stângă. Jucătorul pentru care Dinamo a încasat 1,6 milioane de euro în 2013 de la Atalanta Bergamo va începe antrenamentele cu roș-albii de pe 13 iunie, când e prevăzută reunirea.


15 meciuri

a adunat Nica în Serie A pentru Atalanta Bergamo


29 de partide

a strâns Costi la prima echipă a ”câinilor”, jucătorul fiind crescut la academia din Ștefan cel Mare


2 selecții



sursa: gsp.ro

Comentarii