Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cosmin Bărcăuan, fost campion cu „câinii” , este de părere că Dinamo va reuși să evite rușinea retrogradării

 Cosmin Bărcăuan, fost campion cu „câinii” și internațional român, este de părere că Dinamo va reuși să evite rușinea retrogradării. 


„Eu cred că jucătorii s-au trezit la realitate, au depășit și o pasă de ghinion. Și eu am prins acea serie de 7 eșecuri la rând în 2003, dar la nici două luni am luat Cupa României cu Dinamo, apoi eventul în campionatul imediat următor. Fotbalul este imprevizibil, așa că să țină aproape de suporteri, să fie uniți cu toții și să se antreneze bine, pentru a avea șanse să învingă! Eu zic că, alături de fani, Dinamo se va salva”, a declarat Bărcăuan, din Grecia, țara în care s-a stabilit, pentru Gazeta Sporturilor.

Comentarii