Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Din cel mai apostrofat jucător al lui Dinamo, acum speră să-l mai poată convinge să continue

 


Din cel mai apostrofat jucător al lui Dinamo, Jonathan Morsay a fost catalogat ca „salvatore della patria” pentru roș-albi, care speră să-l mai poată convinge să continue un sezon.A început experiența la Dinamo prin a fi criticat dur de către suporteri, i s-a reproșat fiecare minut pe teren, și conducerea clubului fiind luată în vizor, a marcat două goluri unul după altul, ajungând să fie apreciat de către suflarea roș-albă.


Dinmo trage de Morsay

Jonathan Morsay, 23 de ani, a fost împrumutat de către „câini" pentru sezonul de primăvară 2021, după o înțelegere cu Chievo, însă, acum, bucureștenii ar fi interesați să mai continue cu extrema suedeză până în 2022. Mai ales că Dusan Uhrin l-a pus în valoare, iar antrenorul ceh are încredere în Morsay.


„Nu știu dacă își mai dorește sa continue la noi. Am avut niște discuții cu el, o să mai discut și cu agentul lui și cu cei de la Chievo pentru a vedea care este situația", a precizat Mario Nicolae pentru GSP.RO. 


În perioada cât a fost împrumutat în Ștefan cel Mare, Morsay primea de la roș-albi 6.000 de euro pe lună, restul salariului din contractul său fiind achitat de Chievo. Acum, trebuie renegociați eventualii termeni ai afacerii, dacă mai poate fi posibilă.


250.000 de euro

e cota lui Morsay pe transfermarkt


2 goluri

în 16 meciuri a reușit Morsay în tricoul alb-roșusursa: gsp.ro

Comentarii