Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce scriu italienii despre un dinamovist

 



Răzvan Marin a impresionat în acest sezon la Cagliari, după ce a fost cedat de Ajax, iar sarzii încep să fie interesați de mai mulți fotbaliști români.


”Ricardo Grigore reprezintă o investiție low cost, fără mari riscuri”

Cagliari nu pare interesată să investească acești bani în Moruțan, dar a pus ochii de mai multă vreme pe Ricardo Grigore, un fundaș central de picior stâng, care poate juca și fundaș lateral. 


El era de mai multă vreme în atenția lui Cagliari și, având în vedere situația economică a echipei sale, Dinamo, poate fi o achiziție low cost. 


Are 5 meciuri la naționala României U21 și ar putea costa sub un milion de euro. Mai are de lucrat tehnic și tactic, dar reprezintă o investiție clasică, fără mari riscuri”, scriu ziariștii de la centotrentuno.


Ricardo Grigore face parte și din lotul preolimpic al României U23 care va face între 31 mai și 9 iunie un cantonament în Spania, pentru pregătirea Jocurilor Olimpice de la Tokyo.


sursa: digisport.ro

Comentarii