Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce scriu italienii despre un dinamovist

 Răzvan Marin a impresionat în acest sezon la Cagliari, după ce a fost cedat de Ajax, iar sarzii încep să fie interesați de mai mulți fotbaliști români.


”Ricardo Grigore reprezintă o investiție low cost, fără mari riscuri”

Cagliari nu pare interesată să investească acești bani în Moruțan, dar a pus ochii de mai multă vreme pe Ricardo Grigore, un fundaș central de picior stâng, care poate juca și fundaș lateral. 


El era de mai multă vreme în atenția lui Cagliari și, având în vedere situația economică a echipei sale, Dinamo, poate fi o achiziție low cost. 


Are 5 meciuri la naționala României U21 și ar putea costa sub un milion de euro. Mai are de lucrat tehnic și tactic, dar reprezintă o investiție clasică, fără mari riscuri”, scriu ziariștii de la centotrentuno.


Ricardo Grigore face parte și din lotul preolimpic al României U23 care va face între 31 mai și 9 iunie un cantonament în Spania, pentru pregătirea Jocurilor Olimpice de la Tokyo.


sursa: digisport.ro

Comentarii