Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo vrea și Cupa României și evitarea retrogradării directe

 





Dinamo joacă mâine returul semifinalelor Cupei României cu Astra. ”Câinii” au pierdut meciul tur la limită, 0-1. Fundașul roș-albilor, Steliano Filip spune că echipa sa poate întoarce rezultatul și crede că posibila câștigare a trofeului ar însemna o adevărată minune pentru clubul care s-a chinuit în ultimul an să supraviețuiască. 


Steliano Filip (26 de ani) s-a întors la Dinamo deși a mai avut oferte de la Sepsi și Astra. Fundașul stânga dezvăluie că a ales cu sufletul și crede că Dumnezeu îl va răsplăti pentru că nu a pus banii pe primul loc. Acesta crede că noul sistem de joc (3-5-2) impus de Dușan Uhrin i se potrivește și anunță că Dinamo are de gând să păstreze forma bună din ultima perioadă.


”Câinii” au patru victorii consecutive în Liga 1. Au scăpat matematic de retrogradarea directă și încearcă acum să scape și de locurile de baraj. Filip este optimist și anunță că Dinamo vrea și Cupa României și evitarea retrogradării directe.


Steliano, cât de importante sunt cele patru victorii legate de Dinamo în Liga 1?


STELIANO FILIP: Mă bucur foarte mult că în ciudat tuturor problemelor din ultima perioadă am reușit să legăm patru victorii. Deși nimeni nu mai credea, am reușit. Personal, nu mă mir. 


SF: Eu am spus-o și după meciul de la Mediaș și o repet acum. Știu cu ce fel de jucători împart vestiarul. Caracterele adevărate se văd în situații dificile. Am scăpat matematic de la retrogradarea directă și vom scăpa și de locurile de baraj. Eu îmi mențin părerea că lotul actual al lui Dinamo este unul demn de prima jumătate a campionatului. Într-un mediu liniștit, fără probleme, cred că acolo ne-am fi aflat.


Urmează returul meciului cu Astra din semifinalele Cupei. Ce ai de spus înainte de acest joc?


SF: Vreau să jucăm finala! 


Totuși, aveți de întors un 0-1 din tur. Aveți această forță?


SF: Dacă suntem concentrați și ne dedicăm așa cum am făcut-o în ultimele meciuri, sunt sigur că putem face asta și să mergem în finală.


sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii