Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo vrea și Cupa României și evitarea retrogradării directe

 

Dinamo joacă mâine returul semifinalelor Cupei României cu Astra. ”Câinii” au pierdut meciul tur la limită, 0-1. Fundașul roș-albilor, Steliano Filip spune că echipa sa poate întoarce rezultatul și crede că posibila câștigare a trofeului ar însemna o adevărată minune pentru clubul care s-a chinuit în ultimul an să supraviețuiască. 


Steliano Filip (26 de ani) s-a întors la Dinamo deși a mai avut oferte de la Sepsi și Astra. Fundașul stânga dezvăluie că a ales cu sufletul și crede că Dumnezeu îl va răsplăti pentru că nu a pus banii pe primul loc. Acesta crede că noul sistem de joc (3-5-2) impus de Dușan Uhrin i se potrivește și anunță că Dinamo are de gând să păstreze forma bună din ultima perioadă.


”Câinii” au patru victorii consecutive în Liga 1. Au scăpat matematic de retrogradarea directă și încearcă acum să scape și de locurile de baraj. Filip este optimist și anunță că Dinamo vrea și Cupa României și evitarea retrogradării directe.


Steliano, cât de importante sunt cele patru victorii legate de Dinamo în Liga 1?


STELIANO FILIP: Mă bucur foarte mult că în ciudat tuturor problemelor din ultima perioadă am reușit să legăm patru victorii. Deși nimeni nu mai credea, am reușit. Personal, nu mă mir. 


SF: Eu am spus-o și după meciul de la Mediaș și o repet acum. Știu cu ce fel de jucători împart vestiarul. Caracterele adevărate se văd în situații dificile. Am scăpat matematic de la retrogradarea directă și vom scăpa și de locurile de baraj. Eu îmi mențin părerea că lotul actual al lui Dinamo este unul demn de prima jumătate a campionatului. Într-un mediu liniștit, fără probleme, cred că acolo ne-am fi aflat.


Urmează returul meciului cu Astra din semifinalele Cupei. Ce ai de spus înainte de acest joc?


SF: Vreau să jucăm finala! 


Totuși, aveți de întors un 0-1 din tur. Aveți această forță?


SF: Dacă suntem concentrați și ne dedicăm așa cum am făcut-o în ultimele meciuri, sunt sigur că putem face asta și să mergem în finală.


sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii