Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


10 jucători pleacă de la Dinamo în această vară

 


Cei mai importanți fotbaliști ai lui Dinamo se vor despărți în această vară de club. Roș-albii mai speră să obțină o sumă de transfer pentru Sorescu, Anton sau Fabbrini, oricum nu-și vor mai permite salariile vedetelor.

Final de drum la Dinamo 

Printre „greii" ce se vor despărți de formația din Ștefan cel Mare sunt Paul Anton, Diego Fabbrini, Adam Nemec, Janusz Gol, Florin Bejan, Raul Albentosa, plus Gudmund Kongshavn, Jonathan Morsay, Gevaro Nepomuceno, oameni ce completau lotul de 20.


Lor li se adaugă Deian Sorescu, care poate pleca în cazul unei oferte consistente, i se caută echipă în străinătate și Dinamo va lua în calcul orice sumă ce depășește jumătate de milion de euro. Pe lângă Sorescu, oficialii dinamovişti speră să obţină bani şi de pe urma vânzării unor jucători care nu sunt la final de contract, ca Anton sau Fabbrini.


Dar mai sunt și cazurile unor fotbaliști precum Ante Puljici sau Vlad Achim, care trebuie să vadă în ce condiții financiare ar mai putea continua în alb-roșu.sursa: gsp.ro


Comentarii