Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Jumătate din lot pleacă! Plus, minus 5.000 de euro pe lună Mario Nicolae, managerul sportiv al roș-albilor, a declarat că Dinamo trebuie să treacă prin transformări șocante.Mario Nicolae: „Situația lui Dinamo e în ceață”

„Situația lui Dinamo e în ceață, trebuie să vedem ce plan abordăm. Ne bucurăm acum, suntem aproape de a ne salva, dar cum abordăm viitorul?! Am scăpat o dată, anul trecut, mai scăpăm și acum, însă la anul, dacă vom continua la fel, nu știu cum am mai putea să ne salvăm.


Jumătate din lot pleacă. Sau jumătate rămâne, dacă vreți pe modul optimist. Nu dăm noi afară, dar vorbim de salarii pe care Dinamo nu și le va mai putea permite, apoi dorința jucătorilor. Dinamo nu trebuie să intre în al treilea an de suferință, fiindcă ar putea fi fatal. Dacă nu luăm măsuri, să construim sănătos pe un buget mic, dar corect, riscăm colapsul”, a spus Mario Nicolae pentru Gazeta Sporturilor.


La nivel psihologic, ca lot, stăm foarte bine. Singura îngrijorare e de domeniul fizic, fiindcă aceeași echipă a jucat 120 de minute, apoi duminică este etapă la Pitești, la 16:30, sperăm să nu fie foarte cald, întrucât ar fi mai solicitant, apoi miercuri cu Chindia 

– Mario Nicolae

Comentarii